GOSPODARSTVO

Blagdansko je doba, a Cammeo vas spaja s najmilijma, uz poseban poklon!

Poklon u obliku popusta do kraja godine!

  Objavljeno 14.12.2017
  OsijekNews redakcija

  Cammeo vam poklanja poseban popust do kraja godine. Posjetite svoje najdraže!

  Blagdansko je doba, razdoblje kada svoje vrijeme konačno malo više posvećujemo dragim osobama. Ubrzan tempo života kroz godinu nehotično nas odvede na razne strane i teže nalazimo vrijeme da se družimo s obitelji, prijateljima i svima koji naš život čine posebnijim.

  Svatko od nas s radošću očekuje ovaj dio godine i veseli se malim stvarima, poput druženja s dragim osobama. Sve te, naizgled, „male stvari“ stvaraju nezaboravne trenutke koje zauvijek nosimo sa sobom u srcu.

  Neki se vraćaju kući iz drugih gradova ili država, žele posjetiti sve koje nisu vidjeli dugo vremena. Drugi, pak, obilaze prijatelje i rodbinu. U takvim trenucima često se volimo i opustiti uz čašu vina, piva ili ponekog aperitiva, i time nazdraviti zajedništvu.

  Kako je vrijeme darivanja, svi ćemo odvojiti koju kunu više za poklone s kojima na neki način želimo dragim osobama reći: „Hvala ti što si dio mog života!“ Priuštit ćemo si i niz sitnica s kojima ćemo upotpuniti blagdanski stol. Sve to zajedno malo više isprazni „kućnu kasu“.

  Taxi_Cammeo_blagdani_2

  Cammeo je, stoga, ove godine odlučio svojim najdražim Osječankama i Osječanima darivati poklon u obliku popusta do kraja godine, i sve vožnje unutar grada voziti za svega 15kn do 5km. Da stvar bude još bolja, popust vrijedi za sve vrste naručivanja i vrijedi sve do 31.12.2017. do 6:00 h ujutro.

  Ovom gestom Cammeo je htio skrenuti pažnju na istinsku vrijednost ovog razdoblja i potaknuti sve da iskoriste ove trenutke na najbolji mogući način – bezbrižno se družeći s najmilijima.

  S toga, dragi sugrađani, uzmite telefone u ruke. Nazovite drage osobe, družite se i veselite se. Slobodno se opustite jer se Cammeo pobrinio da vas vozi gdje treba, uz poseban popust s kojim vam želi reći HVALA!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Cammeo Grupa godišnje plaća desetke milijuna kuna poreza i raznih davanja, prva je taksi tvrtka u sustavu fiskalizacije, a plaće već godinama isplaćuje 10. u mjesecu. I to je jedina istina.

  Laž izrečena jednom ostaje laž, laž izrečena dvaput – postaje donacija za nezbrinutu djecu

  Pozivamo institucije da dođu i istraže poslovanje Cammeo Grupe već danas ujutro! Cjelokupan menadžment zajedno s vlasnikom Cammeo Grupe spremni Više…

  “Potrošački forum” upozorava na česte “zamke” trgovaca koje se u blagdanskim gužvama često previde.

  Izbjegnite zamke blagdanske kupnje!

  Kroz iduća dva tjedna, koliko još brojimo do Božića, očekuje se kako će građani, neovisno o platežnoj moći, masovno pohrliti Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Osijek prvi uvodi robotiku u produženi boravak osječkih osnovnih škola

  Gradska blagajna u plusu, trkačka staza pri kraju…

  Urbana aglomeracija Osijek, najuspješnija aglomeracija u Republici Hrvatskoj, koristi 40 milijuna eura koji su usmjereni na održivi urbani razvoj

  Osijek provodi EU projekte vrijedne 87 milijuna eura

  "Potrebno je minimalno 48 sati da se tartan osuši, stoga molimo sugrađane da poštuju zaštitnu ogradu gradilišta i znakove upozorenja"

  Polaže se zadnji sloj tartana na trkačkoj stazi uz šetnicu