SPORT

Borna Barišić u Glasgow Rangersu!?

Stvar je navodno gotova. Barišić nije igrao protiv Rudeša. Ali, još čekamo konačnu potvrdu od naše veze iz Glasgowa ...

    Objavljeno 05.08.2018
    Alan Srčnik

    Borna Barišić postaje član Glasgow Rangersa!? Osim što ne igra protiv Rudeša za Osijek u utakmici 2. kola Prve HNL, škotske novine su se raspisale kako je Barišić meta Stevena Gerrarda. A i ‘cifra’ transfera je postala ‘javna tajna’, 2.600.000 eura – ili cca. 2.200.000 funti.

    Daily Record prenosi Sunday Express, a koji kaže kako Steven Gerrard želi Osijekovog kapetana, a koji ga je impresionirao u utakmicama 2. pretkola Europske lige, makar su Škoti izbacili Osijek.

    Barišić im se svidio i zabivši gol koji je Osijeku u 89. minuti uzvrata dao šansu. Za njih, on je kompletan igrač. Ujedno, navode i njegova tri nastupa za selekciju Hrvatske.

    Nije mala stvar svidjeti se Gerrardu. Sretno! A Osijek nek’ se krpa kako zna.

    Foto izvor: Daily Record

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!