Arhiva

“Božić u Osijeku” na novoobnovljenom Trgu slobode

  Objavljeno 12.12.2012
  OsijekNews redakcija

  Manifestacija će trajati dva dana, a uz božićni sajam, ponudu će se dodatno obogatiti, glazbenim programom i gastro ponudom. Biti će tu besplatnih kobasica, kuhanog vina i čaja, a očekuje se i posjet Djeda Mraza, Tigra Tea, vilenjaka i patuljaka koji će mališane razveseliti edukativnom priredbom Zimski san i zabavnom interaktivnom animacijom.

  U glazbenom programu u petak od 10 sati, te u petak i subotu od 17 sati nastupiti će Šajnice iz Plesnog studia Shine, Igor Delač i osječki Zumbići.

  Svi posjetitelji moći će sudjelovati u humanitarnoj akciji prikupljanja odjeće i igračaka za osječki Caritas, u humanitarnoj akciji prodaje čaja i kuhanog vina Leo kluba Legos, te se fotografirati s Djeda Božićnjakom.

  Uz promoviranje grada Osijeka kao najvećeg gospodarskog, kulturnog i turističkog središta Slavonije i Baranje ova manifestacija pridonosi i stvaranju blagdanskog ugođaja u našem gradu kako bi Osječani i njihovi gosti osjetili čaroliju Božića u Osijeku gdje se mogu dobro zabaviti, ali i pronaći zanimljive božićne darove.