ŽIVOT

Božićni tramvaj – bajkovite vožnje gradom (25.11.-31.12.)

I ove će godine Djed Božićnjak slatkim poklončićima razveseliti sve mališane u čarobnom tramvaju

Objavljeno 20.11.2019
Ivona Amidžić

GPP – Gradski prijevoz putnika od 25. studenog do 31. prosinca 2019., devetu godinu za redom uz potporu Turističke zajednice grada Osijeka i sponzora, otvara vrata svoje “Božićne bajke u Osječkom tramvaju”.

Riječ je o iznimno posjećenoj manifestaciji koja tradicionalno uveseljava velik broj djece u gradu i cijeloj regiji, a ove se godine već tijekom mjeseca listopada za vožnje prijavilo preko 2500 putnika!

Dječicu u pratnji roditalja, baka, djedova i prijatelja će tijekom vesele vožnje gradom zabavljati kostimirani glumci Umjetničke akademije u Osijeku, a svaki mali putnik od Djeda Mraza će dobiti prigodni slatki poklon!

Prijepodnevne vožnje rezervirane su za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, dok su popodnevne vožnje u vremenu od 16.00 do 19.00 slobodne za sve koji samostalno dolaze na vožnju božićnim tramvajem.

Polazno/završno stajalište božićnog tramvaja je na glavnom trgu u Gornjem gradu, Trgu dr. A. Starčevića, a karte se mogu kupiti u GPP-ovoj Čarobnoj kućici, koja je smještena uz samo stajalište.

Obzirom da je broj mjesta u tramvaju ograničen, rezervacije su i ove godine obavezne. Svoje mjesto u tramvaju možete rezervirati telefonom na 031/228-351 i 031/228-303 ili osobno u čarobnoj kućici uz stajalište Božićnog tramvaja.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Prilikom kupnje povratne karte, u kolodvoru udaljenom više od 25 km od Osijeka, naglasite namjeru putovanja na „Advent u Osijeku“. Tako ostvarujete popust od 40%.

Vlakom na Advent u Osijeku uz 40% popusta i dodatne pogodnosti!

Tijekom trajanja manifestacije Advent u Osijeku, od 30. studenog do 24. prosinca 2019, Turistička zajednica grada Osijeka je s putničkim Više…

Kućice i kupole su niknule po gradu, božićni tramvaj kruži ulicama, a na Sokolu se priprema veliko klizalište u božićnom ruhu...

Ovog Adventa poklonimo si ljubav!

Pripreme za nadolazeće božićne blagdane i Advent u Osijeku bliže se kraju. Kućice i kupole su niknule po gradu, na Više…

Program uključuje puno fine klope, radionice, paljenje prve adventske svijeće... Svi su pozvani! :D

Za Dan grada Osijeka torta i slavlje na vodenici

Na vodenici će pod pokroviteljstvom TZ grada Osijeka 2. prosinca, za Dan grada Osijeka, biti upućena čestitku gradu Osijeku i njegovim Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kada netko udomi psa iz azila spasio je dva života, psa kojeg je udomio i psa koji će s ulice doći na njegovo mjesto

Udomi me, živim u azilu!

Tradicionalne, kreativne radionice u božićnom duhu ispunit će veseli prostor Dokkice u koju su dobrodošli svi: djeca, roditelji, bake i djedovi, ...

Advent u Dokkici i Božićni koncert u kinu Urania

Ne zaboravite i na životinje, njima se također mogu dogoditi veliki problemi kada su u blizinu jakih eksplozija pirotehničkih sredstava. Stres za životinje može biti fatalan, te može uzrokovati i srčani udar.

Apel policije: Akcija “Mir i dobro” je započela – građani oprezno s pirotehnikom