GOSPODARSTVO

Breath&Massage: Čisti užitak i čarolija masaža, njege tijela i lica – u centru grada

Ima li za novinarku boljeg posla do posjetiti ovakvo mjesto!? - pita se naša novinarka Antonela Verković

  Objavljeno 07.12.2018
  Antonela Verković

  U samom središtu Osijeka prije tek nekoliko dana, gotovo kao dar Osijeku, ‘bljesnuo’ je vrhunski salon, centar, studio za ravnotežu tijela i uma, Breath&Massage, iznimno središte opuštajuće, refleksiološke i terapijske masaže, njege tijela i lica. Ima li za novinarku boljeg posla do posjetiti ovakvo mjesto!?

  Broj 30 u Kapucinskoj ulici pronaći je ‘plitak potok’. A na 1. katu – senzacija! Apsolutno! Unutar centra Breath&Massage nalaze se tri ambijentalno uređene prostorije opremljene najmodernijom opremom, kao i uređene s pozornošću usmjerenom i na najsitnije detalje. I tu se događa čarolija – veliki broj različitih masaža i tretmana.

  PONUDA

  – U prvoj od tri prostorije pružamo relaksirajuće masaže na zagrijanom krevetu, od 30 do 40 stupnjeva, a koji je punjen himalajskom solju. Ovdje nudimo i Hot-stone masažu. Slijede opuštajuće masaže u drugoj prostoriji, u nešto drugačijem ozračju, hidromasaže na vodenom krevetu, također zagrijanom. A na koncu, u trećoj su usluge sportske i medicinske masaže, limfno-drenažne usluge, refleksologija, te manualna terapija, a za probleme lumbalnog dijela kralježnice, zdjelice – rekla nam je po dolasku Diana Džeko, vlasnica Centra Breath&Massage.
  Osjećaj je kao na filmu! Čisti Hollywood se dogodio u središtu grada. Brižno pripremljena svaka prostorija, s ogrtačem, papučama …, a uz osjećaj spoznaje silne stručnosti i znanja, iz čega proizlazi i sigurnost u vrhunsku uslugu i jednako sjajan rezultat.
  U ponudi je, naime, i anticelulitni program kojim, uz prirodne preparate, postižu u centru odlične rezultate. Može se uživati i u blagodatima kromoterapije, haloterapije te aromaterapije. U radu se koriste baznim i aromatičnim uljima vrhunske kvalitete i čistoće, hladno prešanima, a time i intenzivnijima u osjećaju i rezultatu. Obiluju mnoštvom vrijednih, ljekovitih tvari.

  NJEGA LICA, VRATA I DEKOLTEA

  A osim tretmana masaže i terapije, nude i ono što nam jaaako treba – tretman njege lica, vrata i dekoltea sa LED lampom/kolagen, koja daje, poznato je, sjajne rezultate u borbi protiv naših svakodnevnih destruktivnih navika za kožu. Plus, preparati odlično djeluju pri pojavi bora, neelastične kože, manjka čvrstoće kože, opuštenih crta lica, kao i neujednačene boje kože.
  – Nemam vam što dodati, već poslušajte sebe i krenite u istraživanje sadržaja. Naše profesionalno i educirano osoblje će vam pomoći u uspostavi ravnoteže tijela i uma, kao i vratiti potrebnu energiju – zaključila je Diana.
  Što da vam mi još dodamo!? Moram javiti uredniku da mi nađe zamjenu za ponedjeljak prijepodne … 🙂

  BREATH&MASSAGE

  Breat&Massage, Kapucinska ul. 30/1
  Telefoni: 031/345-425  091/942-8246
  E-mail: info@breathmassage.hr
  Foto: Breath&Massage
  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Fotogalerija promocije prednosti i značajke sustava Civilne zaštite te promicanja suradnje žurnih službi

  Održana promocija prednosti i značajki sustava Civilne zaštite povodom dana Osječko-baranjske županije

  Eko-industrijska zona Nemetin bila je prva postaja obilaska poduzetničkih zona na području Osječko-baranjske županije i promocije Kataloga poduzetničkih zona OBŽ

  Obilazak Eko-industrijske zone Nemetin

  Naporan i dugotrajan posao pretvorite u mačji kašalj!

  Brzo i jednostavno se riješite svih nemogućih grinja u Vašim madracima i kaučima