ŽIVOT

Brucoši Ekonomskog fakulteta u Osijeku dočekani toplom dobrodošlicom

U ostatku ovog tjedna brucoše očekuje bogat raspored radionica koje će se održavati sve do petka...

Objavljeno 06.10.2021
Ivona Amidžić

U ponedjeljak je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku obilježen Dan brucoša, kojim je ujedno započet i sada već tradicionalni orijentacijski tjedan za brucoše.

Ekonomski fakultet u Osijeku organizira ovu manifestaciju već osmu godinu za redom kako bi se brucošima pružio što ugodniji uvod u studentski život i akademske obveze. Kako bi se brucoši bolje upoznali s kolegama i samim fakultetom, po završetku uvodnih informacija uslijedilo je druženje te obilazak zgrade Fakulteta u društvu starijih studenata i asistenata Fakulteta. Osim obilježavanja njihovog dana, brucoše kroz čitav tjedan očekuje mnoštvo zanimljivih orijentacijskih radionica, o kojima sve informacije mogu pronaći na službenoj stranici fakulteta.

Dan brucoša, a samim time i orijentacijski tjedan, otvoren je u 10 sati uvodnim govorom Dekana, prof. dr. sc. Borisa Crnkovića, nakon kojeg je uspješni alumnus EFOS-a Jurica Barać, poznatiji kao direktor Panonian Challengea, održao motivacijski govor. Program je tradicionalno vodila izv. prof. dr. sc. Ljerka Sedlan König, koja je brucošima predstavila profesore prve studijske godine te mogućnosti i prilike koje mogu ostvariti tijekom akademskog obrazovanja.

Brucoši su najviše iščekivali upoznavanje s novim kolegama uz druženje i obilazak zgrade Fakulteta u društvu njihovih kolega s viših godina i asistenata Fakulteta. Uz to, Ekonomski fakultet u Osijeku je ove godine po prvi puta svojim brucošima dodijelio i akademsku putovnicu i bonton, koji će im zasigurno poslužiti kao vrijedan suputnik na njihovom akademskom putu.

Najzanimljiviji dio uvodnog dana svakako je bio orijentacijski lov na informacije, s kojim zanimljivosti nikako ne prestaju. Naprotiv, u ostatku ovog tjedna brucoše očekuje bogat raspored radionica koje će se održavati sve do petka, na kojima će se predstaviti različite studentske udruge Fakulteta, Studentski centar, izvannastavne aktivnosti te pružiti još pregršt korisnih i zanimljivih informacija.

Detaljan program dostupan je na službenoj internetskoj stranici EFOS-a.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Cilj je prikupljanje sredstava za kupnju EKG uređaja i uređaja za mjerenje tlaka koji će se donirati Klinici za pedijatriju!

Ekonomski fakultet povodom 61. obljetnice organizira humanitarnu akciju za osječku pedijatriju

Ekonomski fakultet u Osijeku ove godine slavi 61. obljetnicu djelovanja, a ovu će posebnu prigodu obilježiti uz naglasak na jednu Više…

U sklopu ovogodišnjeg Tjedna karijera Sveučilišta u Osijeku, koji traje od 9. do 13. svibnja, Ekonomski fakultet u Osijeku, ugostit će 10.05.2022. poseban događaj pod nazivom „Career Day 2022“

AIESEC Osijek i EFOS organiziraju Career Day 2022

Već dugi niz godina je itekako vidljivo kako je Slavoniji i Baranji potrebna sveobuhvatna društveno-gospodarska revitalizacija, s prvenstvenim ciljem zadržavanja Više…

Inače, Kreativna riznica je dobro poznati popularizacijski simpozij koji se od prve godine održava na osječkom Ekonomskom fakultetu

Čestitamo: Predstavnici osječkog IT sektora dobitnici su nagrada 8. Kreativne industrije!

Na Ekonomskom fakultetu održana je završna „Gala vodikova svečanost“ kojom je zaključena 8. Kreativna riznica koja je ove godine imala Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje