Arhiva

#Buđenje Osijeka

  Objavljeno 19.03.2017
  OsijekNews redakcija

  20.3. u 10 sati 28 minuta započinje proljeće 2017. Proljeće je vrijeme kad se budi priroda, ali je i idealan trenutak za #buđenje! Ovoga proljeća vrijeme je da se osim zelenih parkova, cvjetnih vrtova i gredica po gradu, prepunih stolova svježeg povrća na tržnicama i rumene djece po šetnicama i igralištima – probude i sami građani Osijeka! Osijek je kao industrijski centar svojevremeno uveo Hrvatsku u 20. stoljeće, ovoga proljeća ne smijemo dozvoliti da taj ponositi slavonski grad u njemu i ostane, kažu članovi kreativnog tima Miroslava Šimića.

  Prvi korak uvijek je najteži, ali ukoliko taj korak bude početak nekog boljeg hoda koji će Osijeku stvoriti stotine novih staza popločenih onako kako njegovi građani to žele, onda se moramo pokrenuti, probuditi i zajedničkim snagama krenuti u realizaciju tog koraka. Miroslav Šimić poziva vas na #buđenje i kao osječanin, zaljubljen u svoj grad, najavljuje proljeće koje će Osijek vratiti u budućnost, i učiniti ga opet onim što je već bio – centrom razvoja Hrvatske!

   

  Miro Šimić vas uz šalicu jake kave poziva na #buđenje – pokret za Osijek 21. stoljeća! Početak povratka u budućnost će se dogoditi na Šetalištu kardinala F. Šepera kod Henglove ulice.