GOSPODARSTVO

Bugarska poslovica kaže: Vinogradu nije potrebna molitva nego motika!

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada? Provjerite trenutno raspoloživa radna mjesta...

    Objavljeno 27.06.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Proakustik security d.o.o., tvrtka je koja je već 30 godina prisutna na tržištu kao jedan od lidera na polju tehnologija za tehničku zaštitu i slične napredne tehnologije. U svoj tim pridružuje terenskog komercijalista za područje Slavonije i istočne Hrvatske (m/ž). Vaše odgovornosti uključuju svakodnevne neposredne kontakte s kupcima u regiji, pronalaženje novih kupaca i održavanje kontakta s postojećim, vođenje i proširivanje vlastite baze kupaca te izvještavanje o ostvarenim rezultatima i poduzetim radnjama. Ako ste motivirani za prijavu, kliknite na link.

    Excel Computers d.o.o. Osijek, bavi se prodajom i implementacijom kompletnih ERP / IT poslovnih rješenja (poslovni program Pantheon) na području Hrvatske i BiH. Trenutno zapošljava sistemskog administratora (m/ž)  za rad na instalaciji i supportu IT infrastrukture i sistemskog dijela Pantheona. Ako imate trogodišnje radno iskustvo, ova bi vas prilika mogla zanimati. Aplicirajte.

    Nicole Marie d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Očekuje vas prodaja sunčanih naočala u trgovačkom centru Portanova, konstantna komunikacija s kupcima, rad na blagajni te ostali poslovi sukladno potrebama organizacije rada. Plaća koju možete očekivati u rasponu je od 4.000 kn do 5.000 kn. Ako ste zainteresirani, prijavite se brzom prijavom.

    KeepBuzz Limited traži iskusnog fotografa (m/ž) s iskustvom u fotografiranju hrane. Posao je honorarni i obavlja se od doma, a potrebno vam je višegodišnje iskustvo te minimalno srednja stručna sprema. Ako ste motivirani za ovaj posao – kliknite na brzu prijavu.  Ukoliko vas više zanima pozicija UX / UI dizajnera, provjerite više detalja u oglasu za posao.

    Manpower za klijenta – A1 Hrvatska, zapošljava savjetnika u prodaji (m/ž) u Osijeku i Vukovaru. Ključne odgovornosti obuhvaćaju odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru, pružanje informacija vezanih za proizvode i usluge tvrtke, rješavanje svih tehničkih upita, podršku postojećim korisnicima. Traži se motivirana, entuzijastična i dinamična osoba. Ako ste to baš vi, prijavite se.

    LPP Sinsay traži prodavača (m/ž) za postojeće i nove trgovine u Osijeku, i brojnim drugim gradovima. Bit ćete uključeni u aktivnu pomoć kupcima pri odabiru modnih artikala, slagat ćete i izlagati robu te pratiti prodajne rezultate. Ako vas zanima rad u mladom i motiviranom timu – prijavite se.

    Beatus Opus d.o.o., poslovni je partner za tvrtku staru 40 godina koja je prisutna u svijetu u 150 zemalja. Trenutno traga za prodajnim predstavnikom za rad od kuće i na terenu (m/ž).  Mjesto rada određuje se prema mjestu stanovanja. Tražena osoba od riječi je, a također je i proaktivna, komunikativna, zna i voli raditi s ljudima. Ako se prepoznajete u opisu – prijavite se.

    APGM – Ljubić zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas prijevoz paletirane robe (građevinskog materijala), kao i strojeva, kontejnera. Također, vaša će zadaća biti i dizanje i montaža hidrauličkom dizalicom. Ako imate jednogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se.

    Workforce za klijenta – Optimu Telekom zapošljava prodajnog zastupnika u dućanskoj prodaji (m/ž) u Osijeku. Na ovom poslu ćete dogovarati i ugovarati usluge s privatnim korisnicima, no bit ćete i podrška postojećim korisnicima te ćete administrirati korisničku dokumentaciju i podatke o klijentima. Nudi vam se fiksna plaća uz bonuse, ovisno i ostvarenom rezultatu. Također i pokriveni troškovi prijevoza, rad u stimulativnom i dinamičnom radnom okruženju. Aplicirajte, ukoliko ste zainteresirani.

    Nacional logistic d.o.o. zapošljava administratora/blagajnika (m/ž) u Đakovu. Ova tvrtka bavi se B2B prodajom rezervnih dijelova za automobile, teretna vozila i motocikle, kao i opremom za radionice. Treba osobu koja će raditi na blagajni, usklađivati kartice kupaca, raditi na izradi ponuda, otpremnica, računa, raditi povrate, reklamacije. Ako ste to vi – prijavite se.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI