ŽIVOT

Čakovečka Osječanka spremna za utakmicu s Rusijom!

Ivana Medić je na Instagramu. A k tome, danas nam je bila nekako - najslađa!

Objavljeno 03.07.2018
OsijekNews

Jedni za drugim osječki umjetnici i poznate osobe na društvenim mrežama dijele fotografije u navijačkoj opravi. Nije iznimka ni Ivana Medić. A k tome, danas nam je bila nekako – najslađa!

Čakovečka Osječanka već se našla na našim stranicama u navijačkom izdanju, a bodreći hrvatsku vrstu protiv Danske, u društvu s Čabrajama – Ivanom i Miroslavom, također osječkim ‘kazalištarcima’ i umjetnicima.

IVANA MEDIĆ

Ivanu Osijek poznaje po sjajnim ulogama u operama i mjuziklima u osječkom HNK-u, među kojima je svakako najgledanija, dok to neka druga ne postaje, predstava – Moje pjesme, moji snovi.

Ivana jodla Kod bijelog konja, pjeva Marijine dionice u jednom od najgledanijih filmskih spektaklova ‘ever’ i figurira za ponajbolju pjevačku figuru grada.

I zato je – Cura dana!

Foto izvor: Instagram (Emica Elveđi)

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kolegice Ivana Medić i Dina Vojnović već su se predbilježile za termin :D

Mario Petreković pokrenuo novi biznis?

-“U slobodno vrijeme bavim se manikurom. Predbilježite se u mom novom salunu: Glomazni otpad i sinovi”, našalio se Mario na svom Više…

I ova joj uniforma izvrsno pristaje! :D

Ivana Medić snimila reklamu za GPP-ovu ”Zlatnu butru”

Operna solistica HNK u Osijeku, pjevačica iz čijeg grla smo čuli ‘Moje pjesme, moji snovi’, a pjevala je i u Više…

Dina Vojnović, kaže, ''pije krv svaki dan, a ne samo 31.'', Lucija Baban je na dan postala zavodljiva Jessica Rabbit...

Poznate Osječanke u ”Halloween” izdanju

”Halloween” su, sudeći po fotografijama, izvrsno obilježili i naši poznati Osječani, ali i svi drugi građani, sudeći po prepunoj Tvrđi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje