SPORT

Čarolija erdutskog vinogorja vs. kiša – PROMJENE U PROGRAMU

Najavljeni večernji program ipak se odgađa zbog kiše

    Objavljeno 06.09.2019
    Ivona Amidžić

    Danas nam slijedi otvorenje manifestacije Wine & Bike Tour Erdut, koja već šest godina privlači sve veći broj posjetitelja u Erdutsko vinogorje.

    Vremenska prognoza zaprijetila se organizaciji Wine & Bike-a koji su program prilagodili vremenskim uvjetima. Neka vas to ne brine jer veliki dio programa će se održati kroz dva najavljena dana.

    Manifestaciju u petak, 6. rujna, otvara kabaretska predstava „Adam i ona“, s početkom u 19.00 sati. Dan otvorenih podruma Erdutskog vinogorja održat će se u subotu, 7. rujna, a tom prilikom moguće je posjetiti vinarije Erdutskog vinogorja. Ujutro istog dana počinje već tradicionalno zabavna vinsko-biciklistička utrka u kojoj je glavni cilj stići što prije sa što većim brojem zatvorenih butelja vina na cilj u vinariji Erdutskih vinograda d.d. gdje sudionike utrke čeka papreni zalogaj. Od podneva će u okruženju Erdutske vinarije posjetitelji uživati u kušanju vina koji dodatno začinjuje čaroban ambijent uz vrhunske DJ beatove.

    Provedite se tijekom dana jer večernju bitku protiv oblaka i kapljica koje će ispuštati ipak ne možemo dobiti, te ju nećemo ni započinjati. Najavljeni večernji program ipak se odgađa, a više informacija o tome kada ćemo isplesati noć iznad Erduta ćemo vam javiti čim nam Sunce potvrdi da neće dozvoliti kiši da nas u tom plemenitom naumu sprječava.

    Ulaz na program manifestacije je slobodan.

    PROGRAM

    Petak, 6. rujna

    19.00 – 20.30 Predstava: Adam i ona, Adam Scena

    Društveni dom Erdut, Josipa Krašteka bb (županijska cesta Aljmaš – Erdut)

    Subota, 7. rujna

    10.00 – 12.00 Wine & Bike biciklističko-vinska utrka: ruta Aljmaš – Erdut

    Natjecatelji će imati zadatak sakupljanja vinskih butelja na određenim lokacijama uz rutu.

    Pobjednik utrke bit će sudionik koji je uspio sakupiti i donijeti najveći broj butelja u što kraćem vremenu. Svi sudionici osvajaju sakupljene butelje, dok pobjednik osvaja i dodatnu nagradu.

    10.00 – 18.00 Dan otvorenih podruma

    Vinarije Erdutskog vinogorja

    http://vinskacesta.opcina-erdut.hr/

    12.00 DJ ON WINE SESSION

    Erdutski vinogradi d.d., Trg Branka Hercega 1, Erdut

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!