ŽIVOT

Ćiribu ćiriba, neka počne čarolija! City show, 07.03. u dvorani Zrinjevac – ODGOĐENO!

Spaljivanje glave, levitacija, bijeg iz sanduka i još mnoge druge čarolije, okrunjene nastupom plesnih skupina Cabaret a la carte i UV & LED senzacijom Tron girls, očekuju vas 07.03. u dvorani Zrinjevac!

Objavljeno 10.02.2020
Lana Matić

Potvrđeno je da se predstava, koja se trebala održati 7. ožujka neće održati.

 

 

Tko od nas nije maštao o tome kako bi bilo imati moći i činiti da stvari čarolijom nestaju, lete i pojavljuju se negdje drugdje?

Nakon Varaždina i Zagreba, u subotu, 07.03.2020. s početkom od 20h u osječkoj dvorani Zrinjevac, protagonisti City showa vode nas ravno u svijet čarolije, iluzije i plesa.

Dvosatna predstava okupila je dva najbolja hrvatska iluzionista, Andreja Illusionista i Caspera te plesne skupine Cabaret a la carte i jedinstvene, svjetleće Tron girlsice!

Andrej Škedel, finalist Supertalenta 2018. poznat i kao riječki Houdini, svoja je dječačka maštanja pretvorio u stvarnost i već sa četrnaest godina održao prvi mađioničarski nastup. Inspiraciju je našao u jednom od najpoznatinijih svjetskih iluzionista – Harryju Houdiniju. Baš poput njega, odlučio se proslaviti bjegovima iz nemogućih i opasnih situacija pa je ustrajnošću uspio i oboriti svjetski rekord u Houdinijevoj metamorfozi – okovan lancima i zavezan u vreći, iz sanduka je izašao za sekundu.

Casperovi su nastupi zabavni, napeti i obiluju velikom dozom čarolije i zagonetnosti! Izvodeći zanimljive i spektakularne trikove poput paljenja glave, levitacije i još mnogih drugih, vodi publiku do usijanja!

Plesna skupina Cabaret à la carte dolazi sasvim spremna! Pripremile su svoje šarene haljine i naštimale svoje vjerne instrumente. Imaju čak i nove štikle! Dolaze s hitovima i hit koreografijama, s guštom zaplijeniti vašu pažnju. U top su formi za mega sexy shmexy show!

I za kraj, nešto sasvim novo, jedinstveno i suvremeno – Tron Girls! Slovačke “light dancers”, koje kombiniraju tradicionalne plesne vještine i suvremenu LED & UV tehnologiju donoseći nam tako nestvarno dobru, čarobnu izvedbu.

City show

Prvi iluzionističko plesni spektakl možete pogledati te 7.3. u dvorani Zrinjevac. Vidimo se u svijetu gdje vrijeme stoji i sve je moguće!

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ovi umjetnici cirkusanti izvode cirkuske točke na granici mogućeg

(VIDEO) Ukrajinski Grand cirkus na ledu dolazi u Osijek (3.12.) ULAZNICE

Ukrajinski Grand cirkus na ledu, u organizaciji Koncert agencije, priprema nezaboravnu cirkusku predstavu u utorak, 3. prosinca 2019. u Dvorani Zrinjevac Više…

Novi datum nije poznat - Provjerite mogućnosti vraćanja kupljenih ulaznica

City Show ODGOĐEN!

Zbog tehničkih razloga, Osijek će još malo morati pričekati City Show! Novi datum show-a objavit ćemo čim dođu prve informacije Više…

City Show - Iluzionističko-plesni show koji se održava u dvoranama diljem Hrvatske

City Show u Sportskoj dvorani Zrinjevac – ODGOĐEN!

  ODGOĐEN – PROČITAJTE DETALJE   U subotu, 26. listopada 2019. u Sportskoj dvorani Zrinjevac s početkom u 19.00 sati, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

[FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja