Arhiva

Citroën C4 Nova Gama stigla u Hrvatsku

    Objavljeno 08.04.2015
    OsijekNews redakcija

    PSC Slavonija, ovlašteni distributer novih CITROËN vozila, poziva Vas na Dane otvorenih vrata koji će se održati 10. travnja 2015. od 8:00 do 18:00 sati i 11. travnja 2015. od 9:00 do 15:00 sati, u prodajnom salonu, na adresi: Sv.L.B. Mandića 113, 31000 Osijek.

    Pridružite nam se na Danima Otvorenih Vrata i otkrijte Citroën C4 Nova Gama te brojne aktualne servisne ponude kao što su 50% popusta na metlice brisača stakla i ugradnja parking senzora već od 699 kn!

    Predstavljen tržištu 2010. i proizveden u više od 450 000 primjeraka u tvornici u Mulhouseu u Francuskoj, Citroën C4 druge generacije uzor je u klasi kad je riječ o udobnosti, a osuvremenjen je novim svjetlosnim potpisom, korisnim tehnologijama i motorima najnovije generacije.

    Citroën C4 nova gama potvrdit će svoj položaj kompaktne limuzine ugodne za vožnju i boravak. Otmjen dizajn, posvemašnja udobnost i odlična vozna obilježja. Jake strane koje dokazuju sposobnost marke CITROËN da kreativnost i tehnologiju upotrijebi za stvaranje ugode i za tijelo i za duh.

    C4 na hrvatsko tržište lansira se 7. travnja 2015. godine. U ponudi je s 3 razine opremljenosti: Live, Feel i Shine, s dva benzinska PureTech 110 i 130 S&S motora te tri dizelska HDi 90, e-HDi 115 i BlueHDi 100 S&S motora. Nova gama Citroën C4 Live PureTech 110 BVM u ponudi je u benzinskoj izvedbi s početnom cijenom od 106.900 kn, a u dizelskoj izvedbi nova gama Citroën C4 Live HDi 90 BVM u ponudi je s cijenom od 108.900 kn.

    Također je u ponudi bogato opremljena specijalna serija nova gama Citroën C4 Feel Edition, koja je u ponudi s 2 benzinska PureTech 110 i 130 S&S motora te 2 dizelska HDi 90 i e-HDi 115 motora, s početnom cijenom 122.900 kn.

    Cjelokupnu ponudu te brojne novosti i akcije koje Vam se nude pratite i na web stranici PSC Slavonija:
    http://psc-slavonija.hr i na Facebook stranici PSC Slavonija: www.facebook.com/PSCSlavonija

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Citroën superzvijezde u superponudi!

    Citroën superzvijezde u superponudi! Citroën je za sve kupce tijekom Zagreb Auto Showa pripremio jedinstvenu ponudu pod nazivom „SUPERPONUDE ZA Više…

    CITROËN PONUDA OD KOJE SRCE BRŽE KUCA

    PSC Slavonija nudi od 7. rujna ponude od kojih srce brže kuca prilikom kupnje Citroën C3, C4, C4 Picasso i Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!