Arhiva

CommunityCation #2 – događaj koji će okupiti sve zaljubljenike u digitalni marketing

  Objavljeno 07.04.2015
  OsijekNews redakcija

  Datum 11. travnja 2015. godine rezervirajte za CommunityCation, događaj koji će po drugi puta u Osijeku okupiti digitalne marketingaše. Ovaj društveni događaj biti će održan u prostoru već dobro poznatog Atelier bara, u sklopu Eurodoma sa početkom okupljanja oko 19h.

  Tema unutar čijih okvira će se odvijati interakcija je Krizna komunikacija i utjecaj medija. Gosti koji se bave digitalnim marketingom će tijekom CommunityCationa odgovarati na pitanja publike, ali i onih koji u to vrijeme budu pratili zbivanje isključivo na društvenim mrežama putem službenog hashtaga #CommunityCation.

  Organizatori kao ciljanu publiku vide različite profile ljudi, od onih koji su već u poslu i rade u IT struci, do onih mladih koji se žele uključiti u IT zajednicu, možda imaju svoje ideje, ali nemaju koga pitati, a nisu u mogućnosti plaćati skupe seminare i konferencije. Naglasak je na dijeljenju iskustva i znanja, ali i druženju.

  CommunityCation će ovoga puta ugostiti 3 vrlo zanimljiva gosta koji će na vlastitim primjerima, ali i onima koje im je CommunityCation ekipa pripremila govoriti o kriznom komuniciranju, te na koji način se postaviti prema javnosti i medijima kako bi se izbjegle negativne posljedice.

  O gostima:
  Davor Banović, voditelj ShoutEmovog tima u Osijeku. Davor ima višegodišnje iskustvo u testiranju softvera, test automatizaciji i korisničkoj podršci. S razvojem ShoutEma stječe iskustva i u content marketingu te poslovnoj analizi. U slobodno vrijeme piše i filozofira.

  Ivan Brozović je Account Manager u Degordianu digitalnoj marketinškoj agenciji koja je osnovana 2009. i svoje urede ima u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Austriji. Kroz svoje iskustvo, Ivan je radio na razvoju strategija i kampanja na digitalnim medijima za preko 50 klijenata iz cijeloga svijeta. Neki od istaknutijih klijenata su Dukat, Johnson&Johnson, Njuškalo, Julius Meinl, Adriatic Luxury Hotels, ZABA, Ledo i mnogi drugi. Kroz razvoj i vođenje kampanja za klijente fokusiran je na kreativne koncepte koji zadovoljavaju poslovne ciljeve klijenta te se mogu transparentno prikazati. Ivan je vlasnik Google certifikata za Search i Display oglašavanje te je uspješno spojio neformalno obrazovanje, iskustvo iz branše te formalno obrazovanje kao magistar marketinga s Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

  Ana-Marija Petričević – Liović trenutno radi kao community manager u Ping-Pong dvosmjerne komunikacije. Magistrirala je na fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, komunikacija, novinarstvo i odnosi s javnošću. Posebno se bavi social media managementom, razvijanjem i primjenom strategija na društvenim mrežama, kreiranjem sadržaja i kriznim komuniciranjem. U bogatom životopisu nižu se primjeri iskustva u novinarstu i PR-u. Ana – Marija je trenutno i  urednik vijesti za Festival.hr, prvi regionalni portal koji promovira festivale.

  Dobrodošli su svi – programeri, studenti, profesori, community manageri te svi koji su zainteresirani za društvene mreže, medije i internetski marketing.

  Sponzori koji su odlučili podržati ovaj digitalni događaj su Osijek Software City, BetaWare i restoran Kod Javora.

  Ali to nije sve, organizatorice Andrea Lukić Tunjić i Andrea Perković, pripremile su vam i nekoliko iznenađenja, kao i nagrade koje možete osvojiti.

  Facebook event: CommunityCation #2

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  VIP Smartica – pametno iskustvo prijevoza

  Jedna od zanimljivih i korisnih novosti za naše građane je VIP SMARTICA, mobilna aplikacija za kupovinu, aktivaciju i validaciju putnih Više…

  Crtalica u Mallu

  Još jedan vikend kada Mall Osijek ostvaruje dječje snove. Ako želite na jedno poslijepodne postati omiljena životinjica, super heroj, princeza Više…

  Đorđe Balašević u Osijeku – još jedan koncert za pamćenje! [Najava koncerta 2017 + poklanjamo ulaznice]

  Đorđe Balašević, jedan od najvećih pjesnika u glazbi u cijeloj regiji, najavio je ponovni dolazak u Hrvatsku i to u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na cestama u gorju, mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima ...

  Stanje na cestama: Pazi – mokro, sklisko … Imaš zimske gume?

  Zbog magle smanjena je vidljivost mjestimice na cestama u Slavoniji ...

  HAK: Od danas obavezna zimska oprema

  Poslije obustave proslave rođendana na Gradskim bazenima, a malo nakon remonta bazena, Športski objekti d.o.o. zatvorili su i 'kavez' na Srednjoškolskom ...

  Športski objekti zatvorili nogometni ‘kavez’ na Srednjoškolskom