ŽIVOT

Craft Beer festival – 20 pivovara, 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva

Kako nitko ne bi ostao žedan, u Sunčanoj će biti instalirano 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva, i to u posebne festivalske čaše.

Objavljeno 13.05.2022
Petar Tauković

Čak 20 pivovara predstavit će se osječkim pivoljupcima na ovogodišnjem izdanju Craft Beer festivala, koji će se održati u petak i subotu, 13. i 14. svibnja, na standardnoj lokaciji, u Sunčanoj ulici, koja će i ovom prigodom privući najbolje što nudi hrvatska nezavisna pivarska scena, prenosi Glas Slavonije.

Kako nitko ne bi ostao žedan, u Sunčanoj će biti instalirano 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva, i to u posebne festivalske čaše.

Osijek CRAFT BEER Festival

– Ove će se godine pivo točiti isključivo u festivalske čaše koje će se nuditi na festivalu, no svi oni koji su sačuvali čašu s prijašnjih izdanja Craft Beer festivala moći će je koristiti i ove godine – napominje organizator.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osječkom Sunčanom ulicom iz 60 točionika poteklo čak 80 stilova piva- najbolje što nudi nezavisna hrvatska pivarska scena. Osječkim pivoljupcima predstavilo se 25 pivovara.

FOTO/VIDEO Craft beer festival u Osijeku

Pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije i Turističke zajednice grada Osijeka u petak je otvoren Craft Beer Festival. Tako je Više…

Ove godine u najavi su čak i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije...

Vraća nam se Hombr3 festival kućnih pivara Osijeka: preko 70 vrsta piva i naveliko poznati roštilj!

Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na “Hombr3”, treće izdanje festivala kućnih pivara Osijeka, okolice i prijatelja iz Hrvatske Više…

0.5 posto svjetske populacije ima atrijsku fibrilaciju

Prema novim studijama čak i mala čaša vina svaki dan može štetno djelovati na zdravlje srca

Rašireno je vjerovanje da redovito konzumiranje male količine alkohola nije štetno za zdravlje i može čak i zaštititi srce, no Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

„Predivnu sortu imamo, imamo znanja, imamo izuzetne rezultate, imamo struku koja nas podržava, ali na koncu, moramo se najviše uzdati u sebe"

Konferencija “GO – Graševina Osijek”: Graševina – lokomotiva koja će vući sve hrvatske sorte!

Spektakularne letjelice, koreografije vještih pilota i izložena oprema spremna je opet privući Osječane i ostale posjetitelje i ispuniti im poslijepodne dobrom zabavom

Ovog ljeta na nebo iznad Slavonije vraća se Osijek Air Show

Upozorenje DHMZ-a za osječku regiju: "BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima"

JOŠ JEDNO UPOZORENJE za sjever, sutra i istok, Hrvatske, prijete velika tuča i jaki udari vjetra!