ŽIVOT

Craft Beer festival – 20 pivovara, 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva

Kako nitko ne bi ostao žedan, u Sunčanoj će biti instalirano 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva, i to u posebne festivalske čaše.

Objavljeno 13.05.2022
Petar Tauković

Čak 20 pivovara predstavit će se osječkim pivoljupcima na ovogodišnjem izdanju Craft Beer festivala, koji će se održati u petak i subotu, 13. i 14. svibnja, na standardnoj lokaciji, u Sunčanoj ulici, koja će i ovom prigodom privući najbolje što nudi hrvatska nezavisna pivarska scena, prenosi Glas Slavonije.

Kako nitko ne bi ostao žedan, u Sunčanoj će biti instalirano 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva, i to u posebne festivalske čaše.

Osijek CRAFT BEER Festival

– Ove će se godine pivo točiti isključivo u festivalske čaše koje će se nuditi na festivalu, no svi oni koji su sačuvali čašu s prijašnjih izdanja Craft Beer festivala moći će je koristiti i ove godine – napominje organizator.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Danas je održano prvo ocjenjivanje hrvatskih piva, a od testiranih uzoraka pobjednici će biti objavljeni na skorom Adventu u Osijeku

FOTO Prvo ocjenjivanje kvalitete hrvatskih piva na PTF-u

Završilo je  prvo ocjenjivanje kvalitete hrvatskih piva koje je održano danas na PTF-u u Tvrđi, voditelj Ocjenjivanja bila je izv. Više…

Osječkom Sunčanom ulicom iz 60 točionika poteklo čak 80 stilova piva- najbolje što nudi nezavisna hrvatska pivarska scena. Osječkim pivoljupcima predstavilo se 25 pivovara.

FOTO/VIDEO Craft beer festival u Osijeku

Pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije i Turističke zajednice grada Osijeka u petak je otvoren Craft Beer Festival. Tako je Više…

Ove godine u najavi su čak i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije...

Vraća nam se Hombr3 festival kućnih pivara Osijeka: preko 70 vrsta piva i naveliko poznati roštilj!

Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na “Hombr3”, treće izdanje festivala kućnih pivara Osijeka, okolice i prijatelja iz Hrvatske Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša