CRNA KRONIKA

Crna Slavonija – krađe, oružje.. “od bombona do šarafa”

Slavonija je jutros počela u "mračnom" tonu, izvještava PU osječko baranjska

  Objavljeno 09.10.2018
  Josipa Maksimović

  Slavonija je jutros započela u “mračnom” tonu, izvještava PU osječko – baranjska.

  Bez obzira na ranije pozive na oprez građana, dogodio se novi slučaj krađe bicikla – čini nam se da je krađa bicikala zaista “IN”, s obzirom da i dalje ne jenjava.

  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjak je osumnjičen da je otuđio bicikl u vrijednosti nekoliko tisuća kuna ispred stambene zgrade u Valpovu.

  Ali, to nije sve!

  Nepoznati je počinitelj u noći s 4. na 5. listopada provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Ljudevita Gaja u Đakovu. Ukrao je nekoliko tisuća kuna i “obio” aparat za klađenje.

  Ipak, ni tu priči nije kraj!

  Počinitelj je provalio i u ugostiteljski objekt u Ulici Franje Račkog i ukrao više stotina kuna, a i tamo je “fasovao” aparat za klađenje. Tko god ovaj počinitelj bio, definitivno se “opario”!

  Vjerojatno ste taman pomislili da smo naveli sve, no sačuvali smo vam “šećer za kraj”!

  Policijska uprava često poziva na dobrovoljnu predaju oružja bez ikakvih sankcija. Ipak, nekako se i dalje uspiju dogoditi filmski scenariji poput ovog.

  Naime, kod mjesta Karanac, građanin je 7. listopada uz cestu pronašao dva ručna bacača raketa M-80, narodu znanih kao “Zolje”. Policijski je službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeo bacače na mjestu pronalaska.

   

   

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Srećom, već sljedećeg dana policijski službenici su pronašli vozilo... Ipak, pozivamo građane na oprez - zaključavajte svoje automobile!

  19-godišnjak u noći ušetao u tuđi otključani automobil i odvezao ga

  Nerijetko su zabilježeni slučajevi krađe automobila stoga ponovno pozivamo građane na oprez – zaključavajte automobile, makar izlazili samo na minutu Više…

  Med je jedan od glavnih saveznika protiv prehlada u ovim hladnim danima... Da se počinitelj nije prehladio?! Ili planira 'biznis' na dulje staze?

  Gdje će sada zujati ukradene pčele?!

  Pčele, kako znamo, nose ne samo med, nego time i ‘dobar biznis’. Med je cijenjena namirnica, izvor zdravlja, ali i Više…

  Potrošio nekoliko desetaka tisuća kuna s kartice pa prijavio da mu je netko navodno provalio u vozilo...

  Za ovakav način prijevare još nismo čuli: Lažno prijavio provalu…

  Što još neće smisliti?! Pitamo se, pitamo… Uvijek kad mislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, ‘počinitelji’ u Osijeku Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Prilikom oranja na poljskom predjelu u Bolmanu građanin je izorao minobacačku granatu iz Drugog svjetskog rata!

  U Baranji izorana granata iz 2. svjetskog rata!

  Srećom, već sljedećeg dana policijski službenici su pronašli vozilo... Ipak, pozivamo građane na oprez - zaključavajte svoje automobile!

  19-godišnjak u noći ušetao u tuđi otključani automobil i odvezao ga

  Vozilo je, prilikom mimoilaženja udarilo u autobus koji je nakon udarca sletio u odvodni kanal, udario u rub betonskog mosta te se prevrnuo na desni bok...

  Autobus sletio u kanal, ozlijeđen vozač i četvero putnika!