SPORT

Cro Cop uoči revanša koji čeka sedam godina

Mirko Filipović (44) će se u noći sa subote na nedjelju, oko četiri sata po hrvatskom vremenu, boriti protiv Roya Nelsona (42)

    Objavljeno 16.02.2019
    Tamara Lemajić

    Mirko Filipović (44) će se u noći sa subote na nedjelju, oko četiri sata po hrvatskom vremenu, boriti protiv Roya Nelsona (42) pod okriljem Bellatora.

    Borba će se održati u New Yorku, odnosno u Mohegan Sun Casino Areni u kojoj je porazom krajem rujna 1998. godine boksačku karijeru okončao Željko Mavrović mečom protiv Lennoxa Lewisa.

    Pobijedi li, Cro Cop revanširat će se Royu Nelsonu za poraz 29. listopada 2011. godine na priredbi UFC 127. Prije sedam godina izgubio je prekidom u trećoj rundi. Uzvratni meč prvotno je bio zakazan za prošlogodišnji svibanj u Londonu, ali otkazan je uslijed Filipovićeve ozljede lijevog koljena.

    Na službenom vaganju Amerikanac je bio 11 kilograma teži od Filipovića. Vaga je kod Cro Copa pokazala 106,4 kilograma što je kilaža za koju je poznato da savršeno pristaje 44-godišnjem borcu.
    Pred 51. profesionalni MMA nastup Cro Cop je na svojoj Facebook stranici objavio kolekciju fotografija službenog photo sessiona.
    Foto: Facebook (Mirko CroCop Filipović)
    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Filipović: "S karijerom je gotovo. Nikada više neću ući u ring, ja više ne smijem dobiti niti blaži udarac jer bi to moglo biti kobno."

    Mirko Filipović jednom zauvijek završio s karijerom: “Imao sam moždani udar”

    Hrvatski borac Mirko Filipović u petak je tijekom gostovanja u Dnevniku Nove TV izjavio kako naprasno završava karijeru iz zdravstvenih Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

    Eva Martinović i Nikola Šešum su proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u višebojima imali dobar uspjeh

    Osječanima dvije višebojske medalje