OSJEČANI

Daliborka Lesar – ‘slavonska vitkost i snaga’ izbora Najljepše mame Hrvatske

Daliborka Lesar je osobna trenerica, magistra kineziologije i profesor tjelesne i zdravstvene kulture - moguća buduća najljepša mama Hrvatske

Objavljeno 17.08.2018
Alan Srčnik

Daliborka Lesar je osobna trenerica, magistra kineziologije, profesor tjelesne i zdravstvene kulture i moguća buduća najljepša mama Hrvatske. Inače, državna je natjecateljica u bodybuildingu i osvajačica 5. mjesta u Hrvatskoj 2014. godine.

I Daliborka Lesar će se u subotu 1. rujna ‘odmjeriti’ s hrvatskim mamama u Šibeniku, a u namjeri da ‘potuče’ konkurenciju od ukupno 18 sjajnih gospođa i mama u dvije dobne kategorije. Dalibora Lesar pripada mlađoj, jer tek joj je 39.

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu u Šibeniku – 1. rujna. Osijek predstavljaju predsjednica Dokkice Ines Novak, Marijana Jaman i Daliborka Lesar.

Sudeći prema njezinom Facebook profilu i fotografijama, Daliborka je kao osoba trenerica ‘istopila kilograme’ brojnim poznatim i manje  poznatim Osječankama i Osječanima.

Da ne dužimo dalje, evo još jedne ‘fotke’ i računajte s tim da Osijek ‘razara’ u Šibeniku …

Foto: Osobna arhiva gđe. Lesar

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom