ŽIVOT

Dalmatinska večer u Osijeku!

Specijaliteti koje će pripremati kuharska zvijezda, vino i glazba... :)

Objavljeno 07.02.2019
Antonela Verković

Za sve istinske ljubitelje gastronomije Hotel Osijek i Visoka Škola Aspira pripremaju neponovljivi gastro spektakl Dalmatinska večer.

Ovaj jedinstveni spoj Dalmacije i Slavonije očekuje naše sugrađane 16.2.2019. u 20 sati u restoranu Zimska luka. Nakon pića dobrodošlice gosti će imati priliku uživati u pomno osmišljenoj večeri od 4 slijeda koju će s puno pažnje pripremati najpopularniji hrvatski chef, kuharska zvijezda David Skoko i polaznici programa prvog međunarodnog studija gastronomije Visoke škole Aspira, u suradnji s našim dobro uhodanim kuharskim timom. Svaki slijed biti će popraćen jednim od vrhunskih vina autohtonih dalmatinskih sorti kao i ponudom prirodnih likera.

Za potpuni doživljaj pobrinuti će se izvrsna klapa Stine.

Cijena ulaznice iznosi 320,00 kn, a uključuje večeru, vino i vodu. Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Hotela Osijek.

Za sve one koje će ovaj večernji spektakl potaknuti da ostanu duže i dodatno dožive naš grad, formirali smo i posebnu ponudu koja uključuje noćenje i dalmatinsku večeru s pićem po cijeni od 570,00 kn po osobi u dvokrevetnoj sobi. Za rezervaciju smještaja potrebno je javiti se na e-mail [email protected] ili na tel. 031/230 333.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Mogu li hrvatski gastro blogeri pobijediti slavonske snaše koje slove za vrhunske kuharice?

Tko bolje kuha – snaše ili influenceri?

I jedni i drugi su sjajni domaćini i veliki ljubitelji slavonskih specijaliteta, u kuhinji su spretni i okretni, a jela Više…

Kušajte jela koja su pred Uskrs jeli Osječani nekad

Stotine šarenih pisanica u bojama našeg grada

U subotu 13. travnja 2019. od 11 do 13 sati na Trgu Ante Starčevića održava se tradicionalna preduskrsna manifestacija u Više…

Mihovil Pintarić s fotoaparatom 'naletio' na 'noćne frizure' ... :)

FOTO: Noćni friz u hotelu Osijek

Prije osam godina počela je tradicija kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u šest frizerskih salona. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša