GOSPODARSTVO

Danas je Portastična srijeda u Portanovi

Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

  Objavljeno 08.05.2024
  Matija Ivanković

  Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja. Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte na web stranici Portanove. (https://portanova.hr/hr/portastics)

  Majčin dan poseban je dan u godini kada slavimo naše žene, majke, kraljice, a obilježava se svake godine druge nedjelje u svibnju. U ovoj godini Majčin dan obilježavamo 12. svibnja. A ukoliko svake godine dočekate zadnji tren i ne znate što pokloniti svojim majkama, razmišljajući što im treba ili što žele – Portanova ima rješenje: Portanova poklon kartica dar je koji će obožavati! Vi birate iznos, a izbor poklona prepuštate njoj.

  Portanova poklon kartica idealan je poklon za sve prilike, a može ga se koristiti u gotovo svim trgovinama u Portanovi i to višekratno. Iznos koji ćete „staviti“ na karticu ovisi samo o vama, a može biti bilo koja vrijednost između 10 i 200 eura. Skeniranjem QR koda na poleđini kartice u svakom trenutku možete doći do pregleda svih kupnji kao i informacije o preostalom iznosu na kartici. Pa može li jednostavnije!? Portanova poklon karticu možete kupiti na Info pultu Portanove ili online putem Web shopa.

  Majčin dan obilježit će se i u Twister Fun Park igraonici u kojoj svaki četvrtak mališane očekuje dodatan zabavni program od 16 do 18h: TWISTER PLAY DAY! Ovog četvrtka, 9.5. na rasporedu je radionica: MAJČIN DAN! Mame znaju sve, mame mogu sve – one su naše super junakinje! Za njihov dan izrađujemo cool čestitke.

  Pratite i društvene mreže Portanove jer vas povodom Majčinog dana očekuje vrijedan nagradni natječaj. Ne znamo još detalje, ali znamo da će netko osvojiti Fashion&Friends poklon bon u vrijednosti 100 eura!

  I za kraj jedna servisna informacija. Ovu nedjelju, 12. svibnja, trgovine u Portanovi NEĆE RADITI, dok će 2. kat radi prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme u svakom trenutku možete provjeriti na web stranici Portanove. (https://portanova.hr/hr/vijesti/2312-radno-vrijeme-u-svibnju)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

  Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

  Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična Više…

  Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

  Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

  Ono što je bilo daleko… opasno se približilo! Sitno brojimo do proslave velikog 13 rođendana Portanove. Dapače, na neki način, Više…

  I ove godine će se u Portanovi održati najdraži događaj najmlađih posjetitelja - Uskršnja potraga za pisanicama!

  Portanova radi cijeli vikend – Obavite uskršnji shopping na vrijeme

  Stigao je trenutak za obnovu proljetne garderobe i prvi proljetni shopping, što potvrđuju nove kolekcije proljeće/ljeto ’24. koje su stigle Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

  Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

  Ulica će za vrijeme izvođenja radova biti zatvorena za promet motornih vozila

  Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Ante Paradžika

  Tijekom tri dana održavanja posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Najavljena je i nezaobilazna utrka traktora.

  [NAJAVA] 11. FARM SHOW u Osijeku