GOSPODARSTVO

Danas je Portastična srijeda u Portanovi

Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte u našoj objavi

    Objavljeno 08.05.2024
    Matija Ivanković

    Prva srijeda u mjesecu bila je prošli tjedan, 1. svibnja – no obzirom da trgovine u Portanovi nisu radile, Portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja. Iskoristite svibanjsku Portastičnu srijedu i shopping obavite po najpovoljnijim cijenama! Koji će popusti biti aktualni u ovu Portastičnu srijedu pogledajte na web stranici Portanove. (https://portanova.hr/hr/portastics)

    Majčin dan poseban je dan u godini kada slavimo naše žene, majke, kraljice, a obilježava se svake godine druge nedjelje u svibnju. U ovoj godini Majčin dan obilježavamo 12. svibnja. A ukoliko svake godine dočekate zadnji tren i ne znate što pokloniti svojim majkama, razmišljajući što im treba ili što žele – Portanova ima rješenje: Portanova poklon kartica dar je koji će obožavati! Vi birate iznos, a izbor poklona prepuštate njoj.

    Portanova poklon kartica idealan je poklon za sve prilike, a može ga se koristiti u gotovo svim trgovinama u Portanovi i to višekratno. Iznos koji ćete „staviti“ na karticu ovisi samo o vama, a može biti bilo koja vrijednost između 10 i 200 eura. Skeniranjem QR koda na poleđini kartice u svakom trenutku možete doći do pregleda svih kupnji kao i informacije o preostalom iznosu na kartici. Pa može li jednostavnije!? Portanova poklon karticu možete kupiti na Info pultu Portanove ili online putem Web shopa.

    Majčin dan obilježit će se i u Twister Fun Park igraonici u kojoj svaki četvrtak mališane očekuje dodatan zabavni program od 16 do 18h: TWISTER PLAY DAY! Ovog četvrtka, 9.5. na rasporedu je radionica: MAJČIN DAN! Mame znaju sve, mame mogu sve – one su naše super junakinje! Za njihov dan izrađujemo cool čestitke.

    Pratite i društvene mreže Portanove jer vas povodom Majčinog dana očekuje vrijedan nagradni natječaj. Ne znamo još detalje, ali znamo da će netko osvojiti Fashion&Friends poklon bon u vrijednosti 100 eura!

    I za kraj jedna servisna informacija. Ovu nedjelju, 12. svibnja, trgovine u Portanovi NEĆE RADITI, dok će 2. kat radi prema prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme u svakom trenutku možete provjeriti na web stranici Portanove. (https://portanova.hr/hr/vijesti/2312-radno-vrijeme-u-svibnju)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Inspiracija u novom Portanova INside-u. Obzirom da je u većini trgovina u tijeku drugi krug sezonskih sniženja, sigurni smo kako ćete naći baš sve potrebno za cijelu obitelj!

    Drugi krug sezonskih sniženja u Portanovi

    Jeste li već istražili sezonska sniženja u Portanovi? Ukoliko niste – učinite to odmah! Sve trgovine ispunjene su top komadima Više…

    U subotu dječji program za kraj škole, a u nedjelju Portanova radi. Sezona odličnog shoppinga, teških vrećica i velikih ušteda je započela!

    PORTANOVA – Sezonska sniženja su započela!

    Ako smo prošli tjedan i sumnjali, sada je sve jasno… SEZONSKA SNIŽENJA U PORTANOVI SU ZAPOČELA. Sezona odličnog shoppinga, teških Više…

    Malo smo prošetali po Portanovi i ono što vam zasigurno možemo reći – sniženja su na svakom koraku, jeste li spremni za shopping maraton?

    Shopping maraton u Portanovi, sezonska sniženja su počela!

    Malo smo prošetali po Portanovi i ono što vam zasigurno možemo reći – sniženja su na svakom koraku. Jesu li Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su dostupne za vas ovog tjedna!

    Ponuda slobodnih radnih mjesta ovoga tjedna. Pogledajte gdje se možete zaposliti!

    Osijeku odobreno 22,5 milijuna eura bespovratnoga europskoga novca za drugu fazu projekta Modernizacija tramvajske infrastrukture, odnosno nastavak njegove provedbe u okviru Programa Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027

    Osijeku za modernizaciju tramvajske infrastrukture dodijeljeno 22,5 milijuna eura

    Gospodarstvo Osječko-baranjske županije pokazuje stabilan rast i razvoj kao rezultat svih uvedenih mjera i nastojanja stvaranja pozitivnog poduzetničkog ozračja

    Osječko-baranjska županija bilježi rekordan rast gospodarstva