ŽIVOT

Danas se otvara Kopika!

Neslužbeni početak ljeta u Osijeku uz nove sadržaje

Objavljeno 15.06.2018
Nikolina Ćosić

Rekreacijski centar Copacabana, svima znan kao Kopika, danas otvara svoja vrata, a mnogi će se složiti da to znači i neslužbeni početak ljeta u Osijeku. Kako su temperature do sada bile poprilično visoke, najhrabriji i najnesrtpljiviji su osvježenje već pronašli u Dravi, no većina je ipak željno iščekivala otvorenje najpoznatijeg osječkog kupališta, a danas ga napokon i dočekala.

Tradicionalno se Kopika otvara svake godine na zadnji dan škole pa ni današnji 15. lipnja nije iznimka, a iako nam vrijeme ne ide na ruku, sigurni smo da neće nedostajati kupača koji će moći uživati u svemu što su za ovu godinu iz Športskih objekata pripremili u rekreacijskom centru Copacabana.

Vrijedno se pripremalo radovima za novu kupališnu sezonu, a odrađena je izmjena dotrajalih pločica u olimpijskom bazenu, čišćenje svih površina, ličenje bazena, košnja trave, remont filternice (servisirane su pumpe, izmijenjeni ležajevi i motori zbog što kvalitetnije vode) i svi drugi radovi potrebni da bi i ovog ljeta mogli užiati na najpoznatijem osječkom kupalištu.

Novosti:

Ono što je novo je zelena živa ograda, odnosno živica za hlad koja je jesenas posađena, a odlično će doći u najtoplije ljetne dane. Kako se svaku sezonu iz Športskih objekata trude obogatiti novim sadržajima, tako planiraju i ove sezone organizirati aktivnosti u i oko bazena. Osim popularnog aquaaerobica te školice plivanja, ideje se vrte i oko animacijskih igara, drugih tipova vježbanja, kreativnih radionica i slično.

Cijene:

Danas je ulaz besplatan, a ostalih dana cijene će biti 5 kuna za djecu do 16 godina, 8 kuna za odrasle te će za one najmlađe do 7 godina ulaz biti besplatan. Radno vrijeme je kao i prijašnjih godina od 9 do 20 sati, no u slučaju lošeg vremena ili drugih nepovoljnih uvjeta, zatvorit će se ranije.

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Osvježenje na pijesku rijeke Drave i bazenskom kompleksu Kopika potražili su danas mnogi Osječani

[FOTO] Otvorena Kopika, bazeni i kupalište na Dravi

Kopika je danas otvorena a prvi dani ljeta privukli su veliki broj građana koji su osvježenje potražili baš na ovom Više…

Uz mnoge zabavne sadržaje, osigurana je i zdravstvena zaštita te spasilačka služba, kao i rad redarske i blagajničke službe. Poznate su i cijene ulaza za ovu sezonu

[FOTO] S novim sadržajima osječka Copacabana od danas spremna za novu kupališnu sezonu

Nakon prošlogodišnje prve temeljite rekonstrukcije, osječka Copacabana i ove je godine uređena te s novim sadržajima spremna za novu sezonu. Više…

Na inicijativu osječkoga gradonačelnika Ivana Radića, pijesak je odložen na osječkim plažama, Copacabani i Želji. S novim pijeskom pripreme za novu kupališnu, a time i turističku sezonu u Osijeku su već  započele.

Na Kopiku i Želju stigao pijesak za novu kupališnu sezonu

U sklopu redovitoga čišćenja viška nanosa pijeska, Hrvatske vode su iz korita rijeke Drave ovih dana izvukle oko 10 tisuća Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje