Arhiva

Davis Cup u Osijeku

  Objavljeno 18.01.2017
  OsijekNews redakcija

  Susret prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa za 2017. između Hrvatske i Španjolske održat će se u Osijeku. Tako je odlučio Hrvatski teniski savez što znači povratak Davis Cupa u „Grad na Dravi“ nakon točno dvadeset godina i susreta protiv Maroka 1997. Svjetski tenis igrat će se u sportskoj dvorani Gradski vrt, od petka 3. do nedjelje 5. veljače 2017.

  Hrvatsku reprezentaciju predvodit će šesti igrač svijeta Marin Čilić. Nastupit će i zvijezda u usponu Borna Ćorić, Marin Draganja i Mate Pavić. Rafael Nadal, čovjek koji je osvojio sve u tenisu, predvodit će španjolsku Davis cup reprezentaciju, a uz njega dolazi Bautista Agut, 12. igrač svijeta, kao i Marc Lopez i Feliciano Lopez.

  Ovo je treće uzastopno domaćinstvo hrvatske reprezentacije, nakon susreta protiv Francuske u Zadru i Argentine u Zagrebu.

  U Gradskom vrtu će se igrati na jednakoj podlozi kao i u zadnja dva prethodna susreta, a kapacitet gledališta je oko 3500 posjetitelja. Pobjednik ovog susreta će u četvrtfinalu početkom travnja igrati s boljim iz susreta Srbija – Rusija.

  Ulaznice za dvoboj Hrvatske i Španjolske
  Prodaja ulaznica za predstojeći susret prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i Španjolske (Osijek, od 3. do 5. veljače 2017.) početi će u ponedjeljak, 16. siječnja, u 12 sati.

  U prodaju će u prvoj fazi (do 23. siječnja) ići isključivo kompleti, a tek potom će se eventualne neprodane ulaznice moći kupiti kao pojedinačne karte. Cijena kompleta za sva tri dana je, ovisno o sektoru, 150 ili 200 kuna.

  Tijekom prvih sedam dana kupovina će biti moguća isključivo u internetskoj prodaji na stranici www.ulaznice.hr.

  Više o programu i organizaciji Davis Cupa u Osijeku doznajte na službenim internetskim stranicama Hrvatskog teniskog saveza, www.hts.hr ili na Facebook stranici događaja.

  Pročitaj više na www.tzosijek.hr