GOSPODARSTVO

Deset novih poslova! Provjerite što se nudi!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 04.04.2019
    Tamara Lemajić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Radnik d.d. zapošljava poslovođu gradilišta (m/ž) za  rad na području cijele Hrvatske te na još 6 pozicija, koje možete provjeriti na linku. Za poslovođu trebate odlične organizacijske vještine, a očekuje vas i rukovođenje i kontroliranje radova na gradilištu, upravljanje grupom od 30-40 ljudi te evidencija njihovog prisustva, kontroliranje učinka radnika na gradilištu. Ako imate petogodišnje iskustvo, nemate što čekati –  prijavite se.

    Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

    Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

    Dantia j.d.o.o. hrvatska je tvrtka s iskustvom koja se bavi dizajnom i impliciranjem folija na vozila, plovila i objekte, surađujući s velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Trenutno zapošljava 4 izvršitelja za poziciju: postavljač folija (m/ž). Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, osnovno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, a plaća koja vas očekuje u rasponu je od 4000 kn do 8000 kn. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

    Pogled Naprijed zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Mjesto rada: cijela Hrvatska. Sretno!

    Lepoglavec d.o.o. zapošljava auto limara (m/ž) za kompletno uređenje old – timera, a zapošljavanje se odnosi na sve županije. Ako imate iskustvo u ovom području i veseli vas uređivanje starih dobrih modela, prijavite se na ovaj natječaj.

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas? Kliknite ovdje.

    SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava SOS predstavnika (m/ž) u Osijeku. Ako vas krasi motiviranost i pozitivan stav, odgovorni ste i komunikativni, a veseli vas rad s kolegama na terenu, provjerite detalje, možda se baš vas traži…

    Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava agenta u timu prodajne akitvnosti (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje aktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovore na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima te brojne druge…Prijavite se.

    Adecco, vodeća multinacionalna kompanija, zapošljava Shop Managera (m/ž) u Osijeku. Odgovornosti na ovoj poziciji uključuju praćenje i nadgledanje rada u poslovnici, organizaciju i postavljanje prioriteta rada te organiziranje rasporeda. Očekuju vas atraktivna primanja, ugodno i dinamično radno okruženje te izravna prilika za razvijanje prodajnih i komunikacijskih vještina. Zainteresirani ste? Prijavite se putem linka.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI