ŽIVOT

Deseta obljetnica Objedinjenog hitnog bolničkog prijema pri KBC Osijek, 1. Simpozij hitne medicine u Osijeku

Klinički bolnički centar Osijek je najveća zdravstvena ustanova u ovom dijelu Republike Hrvatske kojoj gravitira više od milijun stanovnika a kroz njihov Objedinjeni hitni bolnički prijam je u proteklih deset godina prošlo više od 500 000 tisuća pacijenata

Objavljeno 14.02.2023
Matija Ivanković

Objedinjeni hitni bolnički prijam KBC-a Osijek ove godine obilježava deset godina rada. Tim povodom organizira se 1. Simpozij hitne medicine koji će se održati u Osijeku od 12. do 14. svibnja 2023. godine.

Klinički bolnički centar Osijek je najveća zdravstvena ustanova u ovom dijelu Republike Hrvatske kojoj gravitira više od milijun stanovnika a kroz njihov Objedinjeni hitni bolnički prijam je u proteklih deset godina prošlo više od 500 000 tisuća pacijenata.

“S obzirom da kontinuirano radimo na podizanju kvalitete usluge koju nudimo našim pacijentima 24 sata na dan tako što obnavljamo opremu i stalno educiramo naše djelatnike ove godine se i selimo u novu zgradu koja će ispunjavati sve zahtjeve za obavljanje naše djelatnosti na još višoj razini”, rekao je V.d. glavnog tehničara Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, KBC Osijek Tomislav Špaček mag.med.techn.

Ovaj simpozij osim obilježavanja deset godina našeg rada poslužiti će i za razmjenu ideja i znanja između svih relevantnih imena hitne medicine u Republici Hrvatskoj ali i šire.

Na simpoziju će se okupljenima osim pročelnice Objedinjenog hitnog bolničkog prijama dr. sc. Vedrane Makarović te ravnateljstva KBC Osijek obratiti i čelni ljudi Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu kao i Grada Osijeka i Osječko -baranjske županije.

HITNA Preliminarni Program by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Rad helikoptera hitne medicinske službe u Osijeku planiran je za početak lipnja. Operativni tim u helikopteru sastojat će se od pilota, medicinske sestre, tehničara i doktora.

Hitna medicina u Osijeku uskoro počinje koristiti helikopter

U Osijek će uskoro imati uspostavljenu Hitnu helikoptersku medicinsku službu koja će pokrivati istok zemlje. Uz Osijek, gradovi koji će Više…

U 10 godina Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u KBC-u Osijek pregledali pola milijuna pacijenata. Simpozij će okupiti oko 200 aktivnih i pasivnih sudionika iz cijele Hrvatske i inozemstva, te 15 pozvanih predavača

U Osijek stižu najjači “hitnjaci” Hrvatske

Od 12. do 14. svibnja u Osijeku će se održati 1. Simpozij hitne medicine na kojem se očekuje više od Više…

"Ove godine obilježit ćemo i proglašenje Pentalateralnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav, u kom sklopu ćemo u narednom razdoblju imati više događanja"

Simpozij: Kopački rit jučer, danas, sutra 2021.

U organizaciji Javne ustanove Park prirode Kopački rit jučer, 30. rujna 2021. godine, počeo je jubilarni 10. simpozij s međunarodnim Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša