ŽIVOT

Digitalna agencija Cobe postala dio Tribes grupe

Njemačka tvrtka koja ima ured i u Osijeku danas je najavila kako je postala dio Etribes grupe, Cobe će svoj brend zadržati i treća je tvrtka ove grupe...

Objavljeno 08.11.2022
Iven Jurić

Njemačka tvrtka koja ima ured i u Osijeku danas je najavila kako je postala dio Etribes grupe, Cobe će svoj brend zadržati i treća je tvrtka ove Grupe.

Spajanjem Etribes-a i COBE-a proširuje se portfelj usluga i na jednom mjestu, unutar Etribes Grupe klijentima se nude usluge od konzultacija i istraživanja do UX/UI dizajna te razvoja web i mobilnih aplikacija. Ovim pridruživanjem COBE i Etribes zajedno su još atraktivniji za korporacije izlistane na njemačkoj burzi, ali i njemačke male i srednje kompanije (SMB). Etribes Grupa ostvaruje promet od više od 35 milijuna eura i danas zapošljava oko 300 ljudi.

Izvršni direktor Etribesa Fabian J. Fischer izjavio je: “Naša vizija je postati prvi izbor za digitalno poslovanje”,

“Vodimo se snažnim uvjerenjem da su poduzetnici najbolji poslovni savjetnici. Kao dio naše misije, udružujemo snage s COBE-om kako bismo formirali ambiciozan tim kreativnih, talentiranih ljudi koji dijele isti pristup u radu i poslovanju”.

Niz poznatih brendova poput BMW-a, Vodafonea i drugih ukazao je već svoje povjerenje Cobe-u, Fischbach je također dodao “COBE ima dokazanu sposobnost razumijevanja zahtjeva klijenata i provedbe u uvjerljive digitalne proizvode i cijelo vrijeme pomiče granice kako bi postavio nove standarde u UX / UI dizajnu i razvoju digitalnih proizvoda.

“Digitalno korisničko iskustvo ima odlučujući učinak na cjelokupno iskustvo samog brenda. Uzimajući ovaj uvid kao osnovu onoga što radimo u COBE-u, izgradili smo jedinstveni pristup dizajna i razvoja koda – pristup koji nas je već pretvorio u lidere u industriji”, kaže Felix van de Sand, generalni direktor u COBE-u i govoreći o povezivanju s Etribesom, dodaje kako udruživanje snaga otvara još više mogućnosti za uvođenje promjena u industriji.

“Ponosni smo što smo postali dio Etribes Grupe. COBE-ov hrvatski tim bilježi značajan financijski i poslovni rast u posljednje dvije godine što je COBE-u osiguralo dvije nagrade Zlatna kuna za najuspješniju tvrtku u Osječko-baranjskoj županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društava. Osim financijskih rezultata, u posljednje dvije godine naša poslovna ekspanzija omogućila nam je udvostručenje broja zaposlenih i sada su oni važan dio Etribes zajednice. Partnerstvo s Etribesom zaposlenicima otvara brojna vrata i brojne nove prilike“, izjavila je Ines Ivoković, direktorica hrvatskog razvojnog tima smještenog u Osijeku.

Najnovijim proširenjem, Etribes Grupa slijedila je svoju strategiju u kojoj planira postati vodeća konzultantska tvrtka za provedbu projekata koja funkcionira kao pokretačka snaga digitalizacije za svoje klijente. Nakon akvizicije Pacemakers Digital Ventures u ljeto 2021., a zatim Orbita, jedne od vodećih kompanija za pokretanje projekata, s COBE-ovim pripajanjem Etribesu Grupa  planira i daljnje proširenje u skorijoj budućnosti.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U panelu će sudjelovati osječke poduzetnice Sanja Bolješić, Ivana Čizmadija i Martina Karalić

Online panel “Made in Osijek”

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek nastavlja s provedbom programa She: Women’s Empowerment. Nakon ciklusa Women Working in IT, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Iz Udruge kažu da će biti još šareniji, veseliji nego travanjski, a da ćete moći pronaći odlične stvari za sebe ili sebi drage osobe - odjeću, obuću, knjige, ploče, nakit...

Posh store – svibanjsko izdanje!

Cipelcugom po osječkim storytelling turama. Ima ih ukupno četiri u šest izvedbi. Na ovaj način se promovira kultura grada Osijeka ali i šetanje po našem lijepom gradu

Cipelcugom po Osijeku u svibnju

Grah su kuhali članovi Udruge majstora kotlića Slavonije i Baranje, koji su od ranih jutarnjih sati krenuli s pripremom dvanaest kotlova u kojima se kuhalo stotinjak kilograma graha.

[FOTO] Građanima Osijeka besplatno podijeljeno više od 2500 porcija graha, gužvara i pića