Arhiva

Dirty south – internacionalno rap natjecanje

  Objavljeno 12.03.2015
  OsijekNews redakcija

  Nakon odlično odrađenog i na internetskim stranicama popraćenog prvog battlea, Randoma iz Crne Gore protiv Spita iz Osijeka, imate priliku pogledati na you tube kanalu „Rap Skillz Channel“ i drugi video sa „Dirty South“ natjecanja u akapela rap betlovima s pisanim tekstom u organizaciji udruge „Hip-Hop Osijek“ i battle rap lige „Rap Skillz“!

  Ovoga puta u Osijeku na Jugu 2 u atomskom skloništu, popularnom „Atomcu“, snage su odmjerili Sokol iz Osijeka i VeB iz Beograda, suci su bili provjerena imena sa Balkanske Hip-Hop scene, Smoke Mardeljano iz Beograda, prvi osječki beat maker Boda i Sett iz ‘Krankšvestera’, te su jednoglasnom odlukom odabrali pobjednika, a o kome se radi, najbolje pogledajte video i uvjerite se sami!

  Event je bio sponzoriran od strane „Club Exit Osijek“, za snimanje i editiranje je zaslužna ekipa iz „GERILAFilm Production“,  a rasvjetu je omogućila „Illustria Light“!

  Sokol VS VeB Video
  Rap Skillz Facebook Page
  Hip-Hop Osijek Facebook Page

  VEZANE VIJESTI

  Osječki Rap Skillz gostuje u Tuzli – Najveći battle rap event u regiji!

  Nakon četiri uspješno odrađena i vrlo dobro popraćena eventa u Osijeku pod nazivom „Back To College“, „Tougher Than Leather“, „Dirty Više…

  ‘Mjesec plesa’ u organizaciji udruge ‘Hip-Hop Osijek’

  Udruga ‘Hip-Hop Osijek’ ponovno omogućuje edukativne, zabavne i besplatne sadržaje u klubu ‘Exit’. Ovoga puta se radi o plesnim radionicama za Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari