KULTURA

Dječje kazalište domaćin čak 2 festivala

Dječji plesni festival i 15. Međunarodni kazališni festival na njemačkom jeziku

Objavljeno 09.06.2018
Nikolina Ćosić

Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku svakoga tjedna u svom programu ima zanimljive dječje predstave, no ovoga tjedna osim predstava organiziraju i čak 2 festivala – Dječji plesni festival i 15. Međunarodni kazališni festival na njemačkom jeziku. Cijeli program pogledajte u nastavku:

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sutra će se u 12 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku održati predstava koja je već postala hit među mališanima, a bit će prilagođena i svim slijepim i slabovidnim osobama.

Misle na sve! Predstava ”Pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom” prilagođena osobama s oštećenjem vida

Projekt ”Uključi me kulturno” provodi Udruga za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator. Cilj projekta je uključiti osobe s invaliditetom Više…

Naše "malo" kazalište, kako ga Osječani iz milja vole zvati privelo je kraju sezonu 2017./2018., na puno toga su radili, a mi im čestitamo na ostvarenim uspjesima!

Uspješno završena još jedna sezona u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

Ljeto označava kraj sezone i u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića koji mogu biti ponosni na odrađenu sezonu. Kroz sezonu ostvarili Više…

Dva tjedna manifestacije približava svoje izdanje kraju, a danas je pred nama 14. dan koji je ujedno i pretposljednji dan ovogodišnjeg izdanja.

OLJK – dan za kulturu, ujedno i predzadnji dan ovogodišnjeg izdanja

Najveća kulturna manifestacija u istočnoj Hrvatskoj, Osječko ljeto kulture, građanima nudi zanimljiv i bogat program. Dva tjedna manifestacije približava svoje Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Neke teorije su samo ''bapske priče'', ali neke su, zaista, prava istina! Koje su najzanimljivije ''bapske priče'' koje znate? Dođite ih ispričati u PRONI centar! :)

”U moje vrijeme to nije bilo tako” – slušate to često? Dođite ispričati sve ”bapske priče”!

Predstava će se izvesti u novom terminu - 8. ožujka 2019. godine

Predstava „Tri točke“ – odgođena zbog zimskih uvjeta i najavljene velike hladnoće

Iznimno bogat program na Adventu organiziran je za ovaj vikend ... A prognostičari kažu da bi moglo i zabijeliti?! Čeka nas prava bajka :)

Advent u našem gradu ovog vikenda ”gori”!