ŽIVOT

dm povlači proizvod s polica – Mole da ga ne koristite!

Povrat novca je osiguran svim kupcima: bilo da je proizvod otvoren ili zatvoren te čak i bez predočenja računa

Objavljeno 28.01.2020
Ivona Amidžić

dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod „alverde baby losion kamilica i shea maslac, 200 ml“, neovisno o isteku roka trajanja.

Vlastitom kontrolom utvrđeno je kako se u navedenim proizvodima ne može sa stopostotnom sigurnošću isključiti mogućnost prisutnosti kvasca, što ne zadovoljava dm-ove visoke standarde kvalitete proizvoda.

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju proizvoda iz predostrožnosti s ciljem da osigura najvišu kvalitetu proizvoda i sigurnost kupaca u prodavaonicama dm-a te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti.

Zdravstveni rizik pri korištenju navedenog proizvoda je minimalan, ali kod osjetljivih korisnika korištenje može rezultirati upalama.

“Molimo kupce da navedene proizvode ne koriste te da ih vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će im biti osiguran povrat novca. Kupci proizvod mogu vratiti bez predočenja računa, bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren”, poručuju iz dm-a.

foto: youtube (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Donacija dm-a omogućit će opremanje odjela za novorođenčad te prostorija za boravak i druženje djece

Više od 230 tisuća kuna donacije Centru Klasje Osijek

U četvrtak, 22. prosinca, dm je Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek predao donaciju vrijednu 238.978,50 kuna te Više…

"Direktiva o pravima putnika u zračnom prometu propisuje da u slučaju otkazivanja leta putnik ima pravo na povrat novca u roku 14 dana"

Biljana Borzan: Aviokompanijama treba pomoći samo ako vrate novac putnicima

Potpredsjednica europskih socijalista Biljana Borzan je tijekom saslušanja predstavnika Europskog revizorskog suda u Europskom parlamentu tražila da se pomoć aviokompanijama uvjetuje Više…

Kaufland, Konzum, Spar, Lidl, Plodine... Saznajte gdje otići po što!

(FOTO) Razbijamo mitove o praznim policama – Provjerili smo ih sve!

Jasno smo i glasno čuli glavnu poruku današnje konferencije Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije, a ta je da nema razloga Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša