GOSPODARSTVO

Dobili ste otkaz ili tražite novi posao? Hitno je potrebno čak 35 osoba

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno

    Objavljeno 19.06.2020
    Ivona Amidžić

    Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

    NTH Mobile d.o.o. zapošljava djelatnike (m/ž) za rad u korisničkoj podršci u Varaždinu i Osijeku. Kandidati moraju znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Prijavite se na sljedećem linku. Natječaj je otvoren do 30.06.

    Obiteljski dom Sunce iz Osijeka traži njegovatelja (m/ž) za brigu i skrb o starim i nemoćnim osobama. Poslodavac osigurava neto plaću u iznosu od 4.000 kuna. Očekuje se da imate minimalno pola godine radnog iskustva. Prijave na ovaj natječaj se zaprimaju do 14.07. Zainteresirani ste? Kliknite na poveznicu.

    Presoflex Gradnja d.o.o. zapošljava čak 3 zidara (m/ž), 3 tesara (m/ž) i 3 armirača (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok prijave 26.06. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje za dodatne detalje.

    Milasta j.d.o.o. iz Osijeka traži kuhara (m/ž) za pripremu hrane u restoranu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Zainteresirani ste? Prijaviti se možete do 30.06. Sve detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

    Dječji vrtić Zeko iz općine Kneževi Vinogradi zapošljava odgojitelja predškolske djece (m/ž). Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Nudi se ugovor na neodređeno. Morate dostaviti uvjerenje da se protiv vas ne vodi kazneni postupak te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za ovo radno mjesto. Za više informacija kliknite ovdje.

    Vukoje Trans zapošljava 2 vozača teretnih vozila (m/ž). Novozaposlene osobe bit će zadužene za prijevoz robe za vrijeme žetve na području Baranje. Očekuje se da imate položen vozački ispit C i E kategorije. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 30.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

    T-MS traži čak 2 prodavača naftnih derivata (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Čepin. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, a radno iskustvo nije potrebno. Svoje prijave možete slati do 30.06. Detalje ovog natječaja možete pronaći na poveznici.

    Skoiva j.d.o.o. traži kuhara (m/ž) za rad u naselju Zlatna Greda. Poslodavac očekuje da imate minimalno 2 godine radnog iskustva te položen vozački ispit B kategorije. Zainteresirani ste? Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.06. možete pronaći na linku.

    Ugostiteljski obrt City Food zapošljava pizza majstora (m/ž) u Osijeku. Nakon probnog roka nudi se ugovor na neodređeno. Poslodavac očekuje da imate minimalno 2 godine radnog iskustva. Rok prijave je 05.07. Kliknite ovdje za više informacija.

    Poduzeće Transcom WorldWide traži čak 16 agenta u službi za korisnike (m/ž) sa znanjem njemačkog jezika. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati osnove rada na računalu te imati razvijene komunikacijske i interakcijske vještine. Poslodavac nudi atraktivnu plaću uz motivirajuće mjesečne bonuse. Prijaviti se možete do 05.07. Ovaj i ostale natječaje ovog poslodavca možete pronaći na linku.

    Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI