GOSPODARSTVO

Dobre vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

    Objavljeno 16.09.2020
    Ivona Amidžić

    Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

    Auro Domus d.o.o. traži trgovca (m/ž) u Požegi, Našicama i Vukovaru. Rok prijave je 30.9. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se na linku.

    HSG Kariera za potrebe klijenta zapošljava na poziciji agent u korisničkoj službi na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 4.10. Uvjeti su komunikativnost, organiziranost i samostalnost te osnovno korištenje MS Office paketa. Poslodavac nudi atraktivna i stimulativna primanja te 1.500 kn dobrodošlice. Aplicirajte.

    Trinas projekt d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 15.10. Uvjeti su završeni arhitektonski fakultet, radno iskustvo u projektiranju, poznavanje rada u programu AutoCAD-u, poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

    Staklo Dom montaža d.o.o. zapošljava roletara (m/ž). Mjesto rada je Livana, a rok prijave 30.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno završena osnovna škola. Posao se sastoji od izrade roleta u proizvodnji PVC i ALU stolarije. Detalje provjerite ovdje.

    Comcross Croatia d.o.o. zapošljava montera – kablovca za podzemnu mrežu (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 15.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Uvjeti su spremnost na terenski rad, spremnost na učenje i usavršavanje, tehnička struka i vozačka dozvola B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

    D – invoice d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su poznavanje engleskog i mađarskog jezika na razini službene komunikacije. Traži se godina dana radnog iskustva. Više na linku.

    MTD j.d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 1.10. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

    Dimnjak d.o.o. traži dimnjačara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 21.9. Obvezna je škola ili tečaj za dimnjačara, ali radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite ovdje.

    Terra projekti d.o.o. traži voditelja ispitne stanice za pregled uređaja za primjenu pesticida (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 30.9. Uvjet je završen studij iz područja biotehničkih ili tehničkih znanosti. Više na linku.

    Hrkač j.d.o.o. traži prodavača u trgovini boja i lakova (m/ž). Mjesto rada su Našice, a rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja. Prednost imaju osobe koje imaju iskustava u radu s bojama i lakovima. Provjerite kako aplicirati.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ