OSJEČANI

Dobrovoljno darivanje krvi u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj

Pozivu se odazvao veliki broj djelatnika policijske uprave, a sakupljeno je preko 45 doza krvi

Objavljeno 18.12.2019
Ivona Amidžić

U organizaciji Regionalnog kluba IPA osječko-baranjska (Internacionalna policijska asocijacija Sekcija Hrvatska), jučer 17. prosinca 2019., uspješno je provedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj.

Akcija je organizirana u prostorijama I. policijske postaje Osijek, a pozivu se odazvao veliki broj djelatnika policijske uprave. Sakupljeno je preko 45 doza krvi. Ovim humanitarnim djelovanjem IPA osječko-baranjska nastavlja provoditi svoje humanitarne ciljeve.

Nakon darivanja u prostorijama PU osječko-baranjske održan je božićni domjenak u organizaciji PU osječko-baranjske  za sve djelatnike PU, partnere kao i predstavnike drugih institucija.

IPA Hrvatska Sekcija, utemeljena je 2001. godine, u Malinskoj na otoku Krku. Primljena je u punopravno članstvo International Police Association u Norveškoj, mjeseca svibnja, 2003. kao 63 članica. Danas IPA Hrvatska Sekcija djeluje na domaćoj i internacionalnoj razini putem svojih 20 IPA klubova, osnovanih u svim županijama. IPA Hrvatska Sekcija i njeni klubovi na godišnjoj razini organiziraju razne manifestacije, strukovno – policijskih, športskih, kulturnih, znanstvenih, zabavnih i humanitarnih događanja.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Akcije se redovno provode, a do sada je prikupljeno ukupno 20.020 kilograma plastičnih čepova!!

Akcija sakupljanja čepova: Sakupljeno skoro 3 tone, pridružila se i PP Slatina, spektakularna rozeta…

Jučer, 23. svibnja 2022. godine, s početkom u 11 sati, u dvorištu Policijske uprave osječko-baranjske tvrtki Drava International Osijek predani Više…

Iz GD Crvenog križa napominju kako su svima koji daruju krv priredili mali prigodni znak pažnje...

Adventske akcije dobrovoljnog darivanja krvi

U ovo radosno vrijeme darivanja, Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Više…

Akcije će se provoditi 4., 11., i 18.12., od 16 do 19 sati na 2. katu TC Portanova

Crveni križ Osijek organizira adventske akcije dobrovoljnog davanja krvi svake subote do Božića

Došlo nam je najljepše doba godine.  Vrijeme ljubavi, radosti i darivanja. I ove godine, zbog prevencije nestašice krvnih zaliha u Kliničkom Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom