ŽIVOT

Dođite proslaviti sport s Decathlonom!

Sve i da niste neki ljubitelji sporta, na Decathlonovu festivalu šanse da nećete pronaći aktivnost koja vam se sviđa su minimalne. Dođite, isprobajte, zabavite se! :)

Objavljeno 07.09.2018
Antonela Verković

O važnosti sporta i kretanja za vaše zdravlje ne moramo ni pisati – toga nema tko nije svjestan. Ipak, na njegovu važnost podsjeća Decathlon i to ne u smislu fizičkog napora i monotonog vježbanja – upravo suprotno, riječ je o zabavnom festivalu!

Jedan od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme u subotu i nedjelju neće biti samo trgovina stoga sve i da vam trenutno ne treba ništa od sportske opreme – dođite se dobro zabaviti i rekreirati. Možda pobudite neotkriveni talent u sportu koji do sada niste imali prilike probati!

Riječ je o festivalu sporta za sve uzraste na kojem će posjetitelji moći isprobati mnoštvo sportova i zabavnog sadržaja. Osim stručnog osoblja, očekuju vas brojne nagrade i iznenađenja. Festival sporta odvijat će se u svim Decathlon trgovinama u Hrvatskoj, pa tako i u našoj Osječkoj.

PROGRAM

Subota 8.9.

od 14.00 sati – Hrvački klub Osijek
u 17.00 sati – Biciklistički klub Osijek – održava se u centru
u 11.30 sati – GD Osijek Žito – centar
LCC Skateboarding – igralište

Nedjelja 9.9.

NK Olimpija – igralište
u 17.00 sati – KRSG Rondo, STK Olimpija
u 19.30 – Plesni studio Shine – centar
u 16.00 sati – ŽRK Osijek – igralište

Također, imat ćete priliku pobuditi plesača u sebi uz plesni studio Illusion koji će svoj rad prikazati u centru. Ako ništa, nema sumnje da ćete se opustiti uz dobru glazbu i zabavnu koreografiju.

Ukoliko vam ples ‘nije napet’ nema frke, imat ćete priliku i za drugačije aktivnosti kao što je boks – BK Osijek će održati pokazni trening boksa. Ekipa iz Pannoniana također će pokazati svoje trikove, a možete im se i pridružiti.

FESTIVAL JE SPOJ UGODNOG S KORISNIM

Gotovo je nemoguće da na Decathlonovu festivalu ne pronađete aktivnost po svom ukusu, zaista su se potrudili da bude za svakog po nešto. Bit će tu još i rukomet, borilački sportovi, stolni tenis, gimnastika, nogomet, poligon za djecu…

Kako smo na početku naveli – važnost sporta jasna je svima, za kraj navodimo još jednu ništa manje poznatu činjenicu da danas ”ako nije na društvenim mrežama nije se dogodilo” – toga se drži i Decathlon, ali opet, kao i oko sporta, na zanimljiviji način!

Naime, organizirali su Instagram natječaj a sve što trebate napraviti jest objaviti fotku na svom Instagram profilu uz hashtag #DecathlonFestivalSporta i navedite da ste u trgovini u Osijeku, pustite mašti na volju jer najkreativnije fotke osvajaju nagradu.

Festival je, rekli bismo, spoj ugodnog s korisnim! 🙂

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

Najduži vinski stol, surduci, vrhunsko vino, radionice, Špricaboca, Winepong,bačvatlon, Zorica Kondža, Garavi sokak... zabilježite 7. lipnja ;)

[NAJAVA] Vinski Spektakl – Vinatlon 2024.

Bojati će se klupe, žardinjere i koševe za smeće te će urediti dvorišta škole. U ovoj aktivnost sudjelovati će i dvije studentice Indiana University iz Amerike

Volonterska akcija “Uljepšajmo Ruđericu”