Arhiva

‘Dok nas smrt ne rastavi’ gostovanje HD Vukovar u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

  Objavljeno 27.01.2016
  OsijekNews redakcija

  U Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića, u četvrtak 28. siječnja 2016. s početkom u 20.00 sati gostuje Hrvatski dom Vukovar – scena Martin s predstavom Nine Horvat DOK NAS SMRT NE RASTAVI u režiji Dalibora Jurišića.

  U predstavi igraju Draško Zidar, Lidija Helajz, Hrvoje Perc, Vanja Gvozdić, Justina Vojaković-Fingler, Željko Mandić, Selena Andrić, Sara Lustig i Domagoj Mrkonjić.

  Ovo je urnebesna crna komedija koja će vas nasmijati, ali i navesti na razmišljanje.

  Naime, četiri osobe umrle nasilnom smrću nalaze se u Čistilištu na grupnoj terapiji. Psihijatar im pokušava pomoći da se pomire s načinom na koji su umrli ne bi li doista mogli počivati u miru. Pacijenti su rijetko spremni na suradnju i ne pokazuju nikakav napredak pa se Psihijatar odlučuje na očajnički potez – suočava ih s njihovim ubojicama. Gospodin i Gospođa. Muž i Žena. Mladenka i Mladoženja. On i Ona ponovno se susreću, ali stvari se ne odvijaju onako kako je Psihijatar zamislio.

  Tekst Nine Horvat nagrađen je 3. nagradom Marin Držić za 2009. godinu.

  Ulaznice po cijeni od samo 30 kuna možete kupiti na blagajni Kazališta svakodnevno od 8 do 15 sati, rezervirati na mejl marketing@djecje-kazaliste.hr ili sat uoči izvedbe.

  Predstavu izvodimo dva puta – u 18,30 za Tehničku školu i prirodoslovnu gimnaziju Ruđer Bošković, a u 20 sati u slobodnoj prodaji za građanstvo.

  Požurite po svoje ulaznice i provedite ugodnu večer nasmijani u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

  OsijekNews.hr daruje ulaznice (2×2)!! Kako biste dobili ulaznice potrebno je ispod ovog članka u komentar upisati: ‘OsijekNews.hr vodi me na Dok nas smrt ne rastavi!’ Izvlačenje je uskoro, požurite!!

  Dobitnica je Anita Antinac Ex Dekany. Čestitamo!