OSJEČANI

Dokkica: I tata je važan!

Jedan od aktivnih tata iz naše kampanje, Marin Seleš, osim što je zaslužan za vizual plakata, s nama će popričati o svojoj ulozi oca te održati zabavni kviz za tate

Objavljeno 18.06.2019
OsijekNews redakcija

Dječja osječka kreativna kućica u sklopu projekta „I tata je važan“ organizira obilježavanje Međunarodnog dana očeva, u srijedu, 19. lipnja od 18 do 20 sati u dvorištu Dokkice (Ulica Otokara Keršovanija 4).

Na događaju će socijalni pedagog, Dubravko Šokčević, održati kratko predavanje i na zabavan način govoriti o aktivnom očinstvu. Jedan od aktivnih tata iz naše kampanje, Marin Seleš, osim što je zaslužan za vizual plakata, s nama će popričati o svojoj ulozi oca te održati zabavni kviz za tate.

Za glazbenu atmosferu zadužen je još jedan tata s plakata, glazbenik Marijan Jovičić, a možda nas sa svojim sinom počasti i live svirkom. Za djecu će biti organizirane popratne aktivnosti, a bit će tu i rekvizita za fotografiranje. Svi koji se pridruže moći će i nešto prigristi i popiti i što je najvažnije, družiti se i provesti ugodnu večer na otvorenom.

Dječja osječka kreativna kućica provodi projekt „I tata je važan“ – projekt poticanja očeva na veću uključenost u obiteljskom životu i aktivniju roditeljsku ulogu kroz kampanju, predavanja i program podrške očevima u Dokkici. 13 je tata prošle godine stalo pred objektiv i sudjelovalo u šarenoj kampanji ovoga projekta koju možete vidjeti i OVDJE.

Foto: Youtbe (ilustracija), Pixabay & Dokkica

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Od ove godine festival je nacionalan, te će petominutni igrokazi POZOR! Plivamo sceni izvesti osnovnoškolske dramske skupinae iz cijele Hrvatske!

[NAJAVA] Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni 12

Dječji kreativni centar DOKKICA organizira 12. Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni koji će se održati 19. i 20. svibnja Više…

Roditelji se često pronalaze u situaciji ispravljanja negativnih obrazaca ponašanja kroz različite oblike kazni. Griješe li u tome? Trebaju li nam kazne da bismo odgojili dijete?

Dokkica – poziv na besplatno predavanje za roditelje, “Nagrade i kazne”

Svako naše ponašanje ima posljedice. Djeca, nakon treće godine života, postepeno postaju sve svjesnija kako dobra i očekivana ponašanja dovode Više…

U novom izdanju projekta pokrenut je podcast o supetatama koji vodi Ines Novak, voditeljica projekta i predsjednica DOKKICE. Uz podcast DOKKICA organizira proslavu Dana očeva u DOKKICI 19. ožujka od 16.00 do 17.30 sati za koju priprema zabavne aktivnosti za cijelu obitelj.

DOKKICA nastavlja s promicanjem aktivnog očinstva podcastom I TATA JE VAŽAN

Nakon tri godine uspješne provedbe projekta DOKKICA je odlučila nastaviti s projektom I TATA JE VAŽAN uz financijsku podršku Središnjeg Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?

Šetnja obiluje zanimljivostima za koje sigurno niste znali te pokojim iznenađenjem (op.a. pandur Mirko u lovu na vesele prolaznike).

Nova storytelling tura osječkom Tvrđom