OSJEČANI

Dokkica nudi pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika – Prijave u tijeku

Radi se o pripremama za višu (A) i nižu (B) razinu ispita, a postoji i mogućnost održavanja dodatnih radionica pisanja eseja

Objavljeno 06.03.2020
Ivona Amidžić

Dječja osječka kreativna kućica nudi novu podršku učenicima srednjih škola – pripreme za državnu maturu iz nastavnog predmeta Hrvatskoga jezika, i to za višu (A) i nižu (B) razinu ispita.

Od priprema u Dokkici možete očekivati sljedeće: suvremeni pristup nastavi, poticajno nastavno ozračje, nastavne sadržaje usklađene sa zahtjevima koje postavlja ispitni katalog za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika u školskoj godini 2019./2020., ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu, dodatne nastavne materijale za vježbu, upute kako napisati što bolji esej te mogućnost rješavanja testova iz Hrvatskoga jezika s prošlih ispita državne mature.

Pripreme za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika održavat će Ivana Majksner (mag. educ. phil. et mag. educ. philol. croat.) dva do četiri sata tjedno, u razdoblju od 9. ožujka do 14. lipnja 2020.

Pripreme za nižu (B) razinu ispita održavat će se dva puta tjedno (ukupno 28 sati pripreme), a za višu (A) razinu ispita dva do četiri sata tjedno (ukupno 34 sata pripreme).

Uz to, Dokkica nudi i mogućnost održavanja dodatnih radionica pisanja eseja. Termini u kojima će se održavati pripreme bit će naknadno određeni, u skladu sa školskim obvezama polaznika.

Svi zainteresirani, ali i oni u potrazi za dodatnim informacijama, mogu se javiti na sljedeće telefonske brojeve: 091/156 5922 ili 091/762 4926.

foto: pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jedan od aktivnih tata iz naše kampanje, Marin Seleš, osim što je zaslužan za vizual plakata, s nama će popričati o svojoj ulozi oca te održati zabavni kviz za tate

Dokkica: I tata je važan!

Dječja osječka kreativna kućica u sklopu projekta „I tata je važan“ organizira obilježavanje Međunarodnog dana očeva, u srijedu, 19. lipnja Više…

Ines Novak, Marijana Jaman i Daliborka Lesar se iz Osijeka bore za titulu najljepše mame Hrvatske - Pogledajte 'fotke' ... Konkurencija je jaka, ali naše 'rasturaju' ...

(Foto) Najljepša mama Hrvatske – Sve mame na jednom mjestu: Osijek predstavlja predsjednica Dokkice

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održava se i treću godinu u Šibeniku – 1. rujna. Osijek predstavljaju predsjednica Dokkice Ines Novak, Više…

Cilj projekta bio je osnažiti učenike/dječje ambasadore mira za stjecanje znanja i vještina za provedbu radionica nenasilne komunikacije i mirnog rješavanja sukoba.

Izašao glazbeni spot “Mir je naš đir” udruge Dokkica

Projekt udruge Dokkica pod nazivom “Mir je moj đir” je došao do završne faze koja je rezultirala brojnim dječjim ambasadorima Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Piližota: "Apelirao sam da se omogući rad nedjeljom svim tržnicama, jer je upravo nedjelja ‘pijačni dan’, dok je ponedjeljak i kod kupaca i kod prodavača zaživio kao dan odmora"

Od nedjelje ponovno na auto-piju!

Ivanović: "Danas smo htjeli izrvno čuti koji su problemi s kojima se suočavaju i što mi kao županijska uprava možemo učiniti za njih"

Održana sjednica na temu rasprave perspektive turizma na području Županije