ŽIVOT

Dokkica poziva na ljetni kamp – Zamijeni video-igre korisnima robotikom i programiranjem!

Umjesto s video-igricama, djeca mogu provesti vrijeme u novom prostoru dječje osječke kreativne kućice programirajući

Objavljeno 07.08.2018
Tea Pakšec

Dječja osječka kreativna kućica – DOKKICA, preselila je u novi prostor, a uz novu lokaciju dolaze i nove radionice. Ovog puta u Dokkici, djeca u dobi od 1.-4.razreda osnovne škole mogu se uključiti u ljetni kamp.

LJETNI KAMP

Vruće ljetne dane iskoristite za nova znanja i druženje! Ljetni kamp robotike i programiranja za djecu od 1.-4. razreda OŠ, nakon održavanja i odličnog odaziva u srpnju, ponovo se organizira i u kolovozu! U novom prostoru, ulici Otokara Keršovanija 4 u Osijeku, pozvani ste na ljetni kamp robotike i programiranja od 27.8.-31.8.2018.

U 5 dana po 120 minuta, djeca će upoznati programiranje na platformi Scratch, mBot robote, BBC micro bit računala, Internet of things, osnove sigurnosti korištenja interneta. Cijena kampa je 150 kn.

Prijave i informacije na : [email protected] ili na broj 098/175-3410

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Dječji kreativni centar DOKKICA uoči obilježavanja Dana očeva u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti organizira ovaj zanimljiv panel

Dokkica uoči Dana očeva poziva na panel ravnopravno roditeljstvo: Moguća stvarnost ili nedostižni ideal

Dječji kreativni centar DOKKICA uoči obilježavanja Dana očeva u suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti organizira panel Ravnopravno Više…

Od ove godine festival je nacionalan, te će petominutni igrokazi POZOR! Plivamo sceni izvesti osnovnoškolske dramske skupinae iz cijele Hrvatske!

[NAJAVA] Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni 12

Dječji kreativni centar DOKKICA organizira 12. Festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni koji će se održati 19. i 20. svibnja Više…

Roditelji se često pronalaze u situaciji ispravljanja negativnih obrazaca ponašanja kroz različite oblike kazni. Griješe li u tome? Trebaju li nam kazne da bismo odgojili dijete?

Dokkica – poziv na besplatno predavanje za roditelje, “Nagrade i kazne”

Svako naše ponašanje ima posljedice. Djeca, nakon treće godine života, postepeno postaju sve svjesnija kako dobra i očekivana ponašanja dovode Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša