ŽIVOT

Domino’s pizza konačno u Osijeku

Prvih 100 posjetitelja Domino's pizza na poklon dobivaju BESPLATNU PIZZU. Idemo svi u retail park Gacka!

Objavljeno 20.10.2023
Darija Kovačić

Sigurno ste do sada već posjetili u svibnju otvoreni Retail park Gacka. Lociran je na odličnoj poziciji Osijeku, pripada gradskoj četvrti Industrijska četvrt, a nalazi se naposredno uz najveće, najprostranjenije i najnapučenije osječko naselje Sjenjak.

Do sada su na ovoj lokaciji svoja vrata otvorili dm, Hervis, Pepco, sada već dobro poznati i među mlađom populacijom omiljeni Sinsay, ali i isto tako popularan brand za mlade House kojega do tada nije bilo u Osijeku, na preko 600 kvadrata Sancta Domenica,  Knjižara Znanje te caffe bar Gacka caffe.

No 19.10. u Retail Parku Gacka svoja vrata, i to prva u Slavoniji, otvara Domino’s Pizza. Iz kompanije poručuju da ovaj objekt otvaraju sa velikim ponosom jer je to prvi Domino’s van Zagreba, grada u kojem u započeli svoju Domino’s Hrvatsku priču, i to ne tako davne 2020.godine.

Domino’s Pizza brand postoji od 1960. godine te danas broji preko 18.000 poslovnica u svijetu. Domino’s je number 1 pizza brend u svijetu te je poznat po svojoj brzoj dostavi i kvalitetnim pizzama. Ovaj prostor u Osijeku sastoji se od manjeg broja sjedećih mjesta unutra, a ispred se nalazi terasa sa oko 40 sjedećih mjesta što će zasigurno zadovoljiti potrebe njihovih posjetitelja.

Povodom otvorenja, u petak 20.10.2023., našim sugrađanima Domino’s Pizza nudit će akciju od 16 do 18 sati i to na način da će prvih 100 posjetitelja dobiti BESPLATNU PIZZU, a nakon toga do zatvaranja će u ponudi biti pizze Classic veličine za 2,99 eur (bilo koji okus)… a sve to popraćeno odličnom glazbom DJ-a.

Ne znamo kako vi, ali mi smo ogladnjeli samo od pisanja ovog teksta. 😊

Vidimo se u Domino’s Pizza!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Iz Udruge kažu da će biti još šareniji, veseliji nego travanjski, a da ćete moći pronaći odlične stvari za sebe ili sebi drage osobe - odjeću, obuću, knjige, ploče, nakit...

Posh store – svibanjsko izdanje!

Cipelcugom po osječkim storytelling turama. Ima ih ukupno četiri u šest izvedbi. Na ovaj način se promovira kultura grada Osijeka ali i šetanje po našem lijepom gradu

Cipelcugom po Osijeku u svibnju

Grah su kuhali članovi Udruge majstora kotlića Slavonije i Baranje, koji su od ranih jutarnjih sati krenuli s pripremom dvanaest kotlova u kojima se kuhalo stotinjak kilograma graha.

[FOTO] Građanima Osijeka besplatno podijeljeno više od 2500 porcija graha, gužvara i pića