GOSPODARSTVO

Donosimo divne vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

    Objavljeno 28.05.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    NTH Mobile d.o.o. zapošljava na poziciji Technical Operations Manager (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 7.6. Posao obuhvaća isporuku gotovih rješenja i usluga SMS-a kupcima, brigu o pravodobnoj isporuci i funkcioniranju servisa, rad na održavanju i spajanju Java aplikacija s MySQL bazama podataka i slično. Poslodavac nudi moderan pristup radu, mogućnost dodatnih edukacija po izboru, povremeni rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme te razne pogodnosti. Aplicirajte.

    Manpower za potrebe klijenta traži magistra farmacije za rad u ljekarni (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.6. Od kandidata se traži visoka stručna sprema farmacije, položen stručni ispit i važeća licenca za rad, minimalno dvije godine iskustva rada u ljekarni te poznavanje engleskog jezika i rada u MS Officeu. Prijavite se.

    Mafrado j.d.o.o. traži dostavljača (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 13.6. Posao obuhvaća dostavu hrane službenim vozilom tvrtke i rad s novcem. Traži se odgovornost, komunikativnost i ljubaznost. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

    Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a prijave su otvorene do 10.6. Potrebno je više osoba na lokaciji. Traži se minimalno završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

    Solaris Pons d.o.o. traži strojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.7. Posao podrazumijeva obavljanje građevinske i interijarske bravarije te dobro čitanje tehničkih nacrta. Očekuje se iskustvo u korištenju ručnih alata i stacioniranih strojeva za obradu odvajanja čestica. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite više putem linka.

    Recupero d.o.o. zapošljava asistenta u provedbi EU (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 1.6. Uvjeti su visoka stručna sprema ili više, poznavanje MS Officea programa i alata, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije te godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi prijateljsku atmosferu usmjerenju na timski rad te izvrsne međuljudske odnose, priliku za kontinuirani razvoj i učenje. Provjerite kako aplicirati.

    Violeta d.o.o. zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 1.6. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog ili komercijalnog smjera, važeća vozačka dozvola B kategorije, radno iskustvo na istom poslu ili sličnim poslovima u trgovini. Poslodavac nudi rad u opuštenoj i stimulativnoj atmosferi, adekvatna primanja i mogućnost profesionalnog razvoja. Više na linku.

    Gracias Plus d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite detalje putem linka.

    Modul d.o.o. traži tehničkog crtača (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 31.5. Posao podrazumijeva konstruiranje namještaja prema zahtjevima arhitekta, dizanjera i investitora, izradu idejnih nacrta, izradu rendera, rješavanje problematike konstrukcije namještaja, izradu radioničkih nacrta i tehničke dokumentacije. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva, završena srednja stručna sprema ili fakultet strojarskog, drvnotehnološkog ili šumarskog smjera, poznavanje programa za tehničko crtanje, AutoCAd, MegaCad i slično. Provjerite kako aplicirati.

    Arena ugostiteljstvo traži poslužitelja hrane (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća posluživanje hrane i pića u pečenjarnici. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI