GOSPODARSTVO

Donosimo divne vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

    Objavljeno 09.04.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Future Vision j.d.o.o. zapošljava na poziciji wordpress developer (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.4. Traži se poznavanje WordPress CMS-a, CSS-a, HTML-a i Javascripta, poznavanje Elementor page builder-a i SQL-a- Potrebno je tečno govorenje i poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Poželjno je iskustvo u vođenju klijenata. Više na linku.

    Nexe gradnja d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 30.4. Posao obuhvaća obavljanje svih poslova vezanih uz tesarsku struku, sortiranje, tesanje i krojenje građe, obradu vezova i montiranje krovišta. Uvjeti su KV ili srednja stručna sprema. Više na linku.

    Con-Formo d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva istraživanje tržišta uredskog namještaja, stolica i opreme, pripremu i razradu ponuda, praćenje javne nabave i izradu ponuda za javne natječaje i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

    Geneza Tech d.o.o. zapošljava voditelja radova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 29.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno. Prednost donosi strojarska struka, eventualno građevinska struka sa iskustvom u vođenju radova na gradilištima. Više na linku.

    Ricardo d.o.o. zapošljava profesionalnog vozača teretnih motornih vozila (m/ž) u Dardi. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se posjedovanje KOD 95 i vozačke dozvole C i E. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i stimulativnom radnom okruženju. Provjerite više ovdje.

    Transcom WorldWide d.o.o. zapošljava agenta u korisničkoj podršci na engleskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 12.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se minimalno srednja stručna sprema i napredno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac omogućuje plaćenu obuku i prijavu od prvog dana treninga, ugovor o radu ili studentski ugovor, mogućnost napredovanja i izgradnju karijere u međunarodnom okruženju. Provjerite više ovdje.

    Lamnia d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Posao obuhvaća masaže, pedikure, manikure, tretmane lice i depilacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Emax d.o.o. traži instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.4. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, stimulativna primanja i mogućnost napredovanja. Posao obuhvaća izradu instalacije grijanja i klimatizacije u kućama, poslovnim objektima i pogodnima. Detalje provjerite na linku.

    Solaris pons d.o.o. zapošljava stojarskog tehničara (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je minimalno završena srednja škola te radno iskustvo od pet godina. Traži se iskustvo u korištenju ručnih alata i stacionarnih strojeva za obradu odvajanja čestica, spajanje zavarivanjem Mig/Mag/Rel. Detalje provjerite ovdje.

    Lider Net d.o.o zapošljava asistenta u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 12.4. Posao podrazumijeva prezentaciju i prodaju telekomunikacijskih usluga poslovnim korisnicima B2B, neposredan kontakt s potencijalnim korisnicima, odgovaranje na upite korisnika i ostvarivanje zadanih prodajnih ciljeva. Postoji mogućnost rada od kuće. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ