GOSPODARSTVO

Donosimo super vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

    Objavljeno 29.01.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    New Yorker d.o.o. traži suradnika u prodaji (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 7.2. Potrebna je srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, vještina komuniciranja i fleksibilnost te motiviranost za rad u prodaji. Zadaci uključuju savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentaciju robe. Prijavite se.

    TD Auto Osijek j.d.o.o. traži automehaničara (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 8.2. Posao obuhvaća popravak, servirsiranje i održavanje motornih vozila. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva i srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

    Arena Bet zapošljava na poziciji operater/ blajanik u kladionici (m/ž). Lokacije rada su Osijek, Našice i Donji Miholjac, a prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, prodaju trgovačke robe, isplatu dobitaka na temelju dobitnog listića i slično. Poslodavac omogućuje dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje. Prijavite se.

    Inter – Dekor, obrt, zapošljava administratora (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 24.2. Posao obuhvaća administrativne poslove, a traži se iskustvo rada od 10 godina. Provjerite više na linku.

    Habib-ing d.o.o. zapošljava zidare (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 28.2. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Radno iskustvo je uvjet. Saznajte kako aplicirati.

    Agro – Honor d.o.o. traži voditelja servisa (m/ž) za rad u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 10.2. Radni zadaci obuhvaćaju vođenje poslova i organizaciju rada u servisu. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te minimalno srednja stručna sprema. Saznajte kako aplicirati na linku.

    Konjik d.o.o. traži računovođu (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća knjiženja u glavnoj knjizi pravnih osoba, knjiženja u KPI, obračun plaće i obračun PDV-a. Traži se iskustvo rada od pet godina te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Škojo d.o.o. traži limara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 5.2. Uvjeti su srednja stručna, a poželjno je radno iskustvo i znanje postupaka zavarivanja crnih i obojanih metala. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

    V.S.G., obrt za instaliranje vode, struje i grijanja, zapošljava elektroinstalatera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 21.2. Radni zadaci uključuju izradu električnih instalacija u kućama, zgradama i održavanje električnih instalacija. Potrebno je radno iskustvo od tri godine te srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Više na linku.

    Helson d.o.o. zapošljava mehaničara šivačih strojeva (m/ž) u Đakovu. Prijave su otvorene do 11.2. Posao obuhvaća održavanje i popravak šivaćih strojeva u proizvodnom tekstilnom pogonu. Potrebno je iskustvo rada od godine dana. Provjerite više ovdje.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI