GOSPODARSTVO

Donosimo super vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

    Objavljeno 05.03.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Geoinfo j.d.o.o. traži inženjera geodezije (m/ž) u Belom Manastiru. Prijaviti se možete najkasnije do 8.3. Posao obuhvaća geodetske poslove u uredu i na terenu. Potrebno je fakultetsko obrazovanje. Detalje provjerite na linku.

    Baltazar, obrt, traži animatora na dječjim rođendanima (m/ž) u Đakovu. Prijave su otvorene do 8.3. Posao uključuje animaciju i brigu o djeci za vrijeme proslave rođendana. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

    Drava International d.o.o. zapošljava majstora održavanja vakumata (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 12.3. Radni zadaci uključuju održavanje i popravak postrojenja. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od pola godine. Saznajte više ovdje.

    OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 8.3. Poslodavac nudi dodatnu stimulaciju na plaću 8.900 kuna, dodatnu zaradu i isplatu dodataka za prekovremeni rad. Poželjno je barem tri godine rada na voditeljskim poslovima koji uključuju izravni rad s korisnicima. Provjerite detalje ovdje.

    Os Metal d.o.o. traži voditelja tehničke pripreme kvaliete (m/ž) u Ladimirevcima. Rok prijave je 24.3. Ključne su odgovornosti priprema proizvodnje u suradnji s voditeljem proizvodnje, kontroliranje rada radnika u proizvodnji, priprema novih projekata. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema. Više na linku.

    Nutrifit Food d.o.o. traži voditelja laboratorija (m/ž). Lokacija rada je Đurđenovac, a rok prijave 8.3. Kandidat treba imati iskustvo u poslovima vezanim za preradu voća u džemove ili na sličnim radnim pozicijama. Ključne su odgovornosti izrada receptura za proizvodnju, planiranje odvijanja proizvodnje, određivanje tjednih planova u proizvodnji. Potrebna je visoka stručna sprema. Više na linku.

    Properta d.o.o. zapošljava managera zakupa (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 11.3. Traži se visoka stručna sprema ekonomije ili prava, izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, napredno korištenje MS Office paketa, razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine, sistematičnost i preciznost u radu. Posao uključuje upravljanje zakupima, istraživanje i analizu tržišta, kontaktiranje potencijalnih zakupnika i slično. Provjerite detalje ovdje.

    Foto Art d.o.o. zapošljava djelatnika za aplikaciju/montažu folija (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 16.3. Potrebno je iskustvo i poznavanje rada s ručnim alatima, fleksibilnost i komunikativnost te želja za samorazvojem i napredovanjem. Traži se vozačka dozvola B kategorije te i iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite kako aplicirati.

    Ratar d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.3. Posao obuhvaća knjigovodstveno – računovodstvene zadatke na radnome mjestu. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje ovdje.

    Kubo d.o.o. zapošljava na poziciji radnik za jednostavne poslove – dostavljač – pomoćni domar (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a aplicirati možete do 10.3. Posao obuhvaća dostavu materijala i robe te razvoženje po objektima, jednostavne popravke na objektima i asistenciju domara prema potrebi. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite detalje putem linka.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ