GOSPODARSTVO

Donosimo vam odlične vijesti! Ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Objavljeno 14.01.2022
  Ivona Amidžić

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

  Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

  Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za širenje baze korisnika usluga putem izravne komunikacije s korisnicima izvan prostorija kompanije, prezentacija ponude te prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

  Trgo Fortuna d.o.o. traži prodajnog predstavnika / komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

  Weber Escal d.o.o. zapošljava dostavljača – distributera (m/ž). Područje rada je Osijek, a prijaviti se možete do 21.01.2022. Poslodavac traži 2 izvršitelja, koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremna na terenski rad. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

  GEO-Osijek d.o.o. zapošljava geodetskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 22.01.2022. Traži se kandidat geodetske struke sa iskustvom rada na SDGE. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

  Đakovačka vina d.d. zapošljavaju agronoma (m/ž) u vinogradarskom sektoru u Mandićevcu. Prijave se zaprimaju do 20.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom višom ili visokom stručnom spremom koji posjeduju dobre komunikacijske i organizacijske vještine te su spremni na odgovoran posao. Kako se prijaviti saznajte na linku.

  Genesis Grupa d.o.o. traži servisera građevinskih strojeva – električara (m/ž) u Valpovu. Prijave traju do 31.01.2022. Rad uključuje izvršavanje zadataka u servisu i na terenu, dok plaća ovisi o znanju i angažmanu djelatnika. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

  Inter-dekor traži administratora (m/ž) – tehničkog crtača (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Traži se stručna osoba sa radnim iskustvom od 7 godina koja će voditi evidenciju o dospjelim obavezama i plaćanjima troškova te crtati i skicirati nacrte u stručnim programima. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

  Faktor X d.o.o. traži pizza majstora (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Poslodavac nudi stimulativno radno okruženje, mogućnost napreovanja te konstantnu edukaciju i usavršavanje. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

  Ancona grupa d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok za prijavu je 31.12.2021. Traži se stručna osoba s 5 godina radnog iskustva i završenom višom ili visokom stručnom spremom tehničkog smjera. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na linku.

  Bokun traži veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Hrastovac. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Posao obuhvaća skrb za zdravstveno stanje goveda, ishranu te opće stanje stada. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

  Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  U potrazi ste za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Bella d.o.o. zapošljava Stolara (m/ž). Mjesto Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam odlične vijesti…

  Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove zanimljive poslovne prilike

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Narodni trgovački lanac d.o.o. traži prodavača (m/ž) Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Plan podjele je takav da će se kante dijeliti u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, uključujući i subote kada su građani kod kuće...

  Nastavlja se Unikomova podjela žutih i smeđih spremnika

  Promet će se kroz gradilište odvijati prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa uz suženje ceste i naizmjenično prometovanje vozila jednim prometnim trakom...

  Privremena prometna signalizacija: Djelomično otvorena cesta od Osijeka prema Našicama

  Radić: "Radi se punom parom kako bismo se mogli kupati u novim bazenima već ovoga ljeta"

  Radovi na Kopiki u punom jeku