GOSPODARSTVO

Donosimo vam odlične vijesti! Ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

    Objavljeno 14.01.2022
    Ivona Amidžić

    Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

    Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

    Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za širenje baze korisnika usluga putem izravne komunikacije s korisnicima izvan prostorija kompanije, prezentacija ponude te prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

    Trgo Fortuna d.o.o. traži prodajnog predstavnika / komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

    Weber Escal d.o.o. zapošljava dostavljača – distributera (m/ž). Područje rada je Osijek, a prijaviti se možete do 21.01.2022. Poslodavac traži 2 izvršitelja, koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremna na terenski rad. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

    GEO-Osijek d.o.o. zapošljava geodetskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 22.01.2022. Traži se kandidat geodetske struke sa iskustvom rada na SDGE. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

    Đakovačka vina d.d. zapošljavaju agronoma (m/ž) u vinogradarskom sektoru u Mandićevcu. Prijave se zaprimaju do 20.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom višom ili visokom stručnom spremom koji posjeduju dobre komunikacijske i organizacijske vještine te su spremni na odgovoran posao. Kako se prijaviti saznajte na linku.

    Genesis Grupa d.o.o. traži servisera građevinskih strojeva – električara (m/ž) u Valpovu. Prijave traju do 31.01.2022. Rad uključuje izvršavanje zadataka u servisu i na terenu, dok plaća ovisi o znanju i angažmanu djelatnika. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

    Inter-dekor traži administratora (m/ž) – tehničkog crtača (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Traži se stručna osoba sa radnim iskustvom od 7 godina koja će voditi evidenciju o dospjelim obavezama i plaćanjima troškova te crtati i skicirati nacrte u stručnim programima. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

    Faktor X d.o.o. traži pizza majstora (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 17.01.2022. Poslodavac nudi stimulativno radno okruženje, mogućnost napreovanja te konstantnu edukaciju i usavršavanje. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

    Ancona grupa d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok za prijavu je 31.12.2021. Traži se stručna osoba s 5 godina radnog iskustva i završenom višom ili visokom stručnom spremom tehničkog smjera. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na linku.

    Bokun traži veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Hrastovac. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Posao obuhvaća skrb za zdravstveno stanje goveda, ishranu te opće stanje stada. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

    Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ