GOSPODARSTVO

Donosimo vam odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Objavljeno 12.11.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

  SOS Dječje selo Hrvatska traži stručnog suradnika u mobilnom timu (m/ž) u Ladimirevcima i na području Osječko-baranjske županije. Kandidat mora bit stručnjak društveno humanističkog smjera –  diplomirani socijalni radnik, psiholog, socijalni pedagog, potrebna je licenca nadležne komore, položen stručni ispit te iskustvo u individualnom i grupnom radu. Prijave se zaprimaju putem linka.

  Olimpias tekstil d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Za posao je potreban odgovoran i organiziran pristup poslu kako bi rad u tvornici nesmetano tekao. Prijavite se putem linka.

  Thermia kamini d.o.o. traži referenta na poslovima uvoza/izvoza (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Poslodavac zahtijeva petogodišnje radno iskustvo, višu stručnu spremu te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijave se zaprimaju putem linka.

  Thermia kamini d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Posao obuhvaća slaganje, skladištenje, zaprimanje, čuvanje i idavanje robe, a rad se obavlja u jutarnoj smjeni. Zahtijeva se organiziranost, odgovornost i savjestan pristup poslu te petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

  CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

  Camaloon zapošljava business managera (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Od kandidata se traži izvrsno poznavanje njemačkog, francuskog, talijanskog, nizozemskog ili švedskog jezika i tečnost u drugom jeziku, izvrsne komunikacijske vještine i vještine rješavanjea problema te proaktivnost.  Prijavite se!

  CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

  Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

  AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se!

  Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders  program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog  iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

  Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

  Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Vrijednost investicije je oko 2 milijuna kuna, asfaltirana je ulica u dužini od 212 metara i nogostup u dužini 450 metara te je riješeno pitanje javne rasvjete

  Gradonačelnik obišao rekonstruiranu Podravsku ulicu

  Nekorišteno zlato je uz pomoć otkupa pretvoreno u novac koji onda omogućuje bezbrižnije planiranje troškova i povećanje kućnog budgeta

  Neočekivani troškovi bujaju a minusi su blokirani? Srećom, tu je otkup zlata!

  Zamjena spojnog vrelovoda u Osijeku dovest će do značajnih ušteda...

  Za obnovu toplinske mreže u Osijeku 78 milijuna kuna