ŽIVOT

Doris Pinčić Rogoznica – jeste li znali da je svoju karijeru započela upravo u našem Osijeku?

Sada glumi u predstavama, serijama, vodi TV emisije, očigledno sjajno i kuha... Svoj uspješan glumački put započela je upravo u našem gradu, a tko zna, možda se jednom opet i vrati s nekim novim projektom - bilo bi nam drago ... :)

Objavljeno 11.10.2018
Antonela Verković

Naš Osijek je, svi znamo, poznat kao studentski grad… Osječko sveučilište hvale je vrijedno, velik je broj danas zaista poznatih ekonomista, programera, poduzetnika i glumaca svoj put započeo upravo u našem gradu na što smo i više nego ponosni!

Zasigurno ih znate mnogo, a jeste li znali za nju?

Ne moramo puno objašnjavati tko je ona, zavodljiva glumica i TV voditeljica koju ste, bez sumnje, više puta zapazili na raznoraznim emisija RTL-a – riječ je o Doris Pinčić!

Ukoliko ste pratili ‘Larin izbor’, popularnu sapunicu autorice Jelene Veljače – Doris je igrala ulogu Lare. Iza nje su i projekti poput: ‘Vatre ivanjske’, ‘Zvjezdice’ (voditeljica tv showa), ‘Horvatovi’, ‘Robi – uzbuna na Orlovu vrhu’ gdje je posudila glas za ulogu Doti.

Da ne duljimo, vjerujemo da simpatičnu Doris svi znate s TV-a, a jeste li znali da je upravo u našem gradu započela svoj glumački put? Iako je rođena u Zadru gdje je i završila srednju školu, odlučila je s obale doći na kopno u Slavoniju, iako je i u Zadru postojalo kazalište lutaka.

Doris je naime, diplomirala na Akademiji glume i lutkarstva u Osijeku – današnjoj Akademiji za umjetnost i kulturu.

Nakon diplome je ipak napustila naš Osijek i nastavila s poslom voditeljice na radiju. Istovremeno je pratila kulturu za dnevne novine i nastupala je u dječjim predstavama…

Sudeći po Instagram storyju, osim što joj dobro ide gluma koju je savladala na našoj Akademiji, dobro joj ide i kuhanje. Je li to naučila u kulinarskom showu ‘Tri, dva, jedan kuhaj’ koji vodi?!

Pozivamo Doris da se vrati u svoj grad studiranja i nekim novim projektom iskaže svoje kulinarske sposobnosti upravo u našem gradu, što mislite? 🙂

Doris Pinčić Rogoznica

Doris Pinčić Rogoznica

Doris Pinčić Rogoznica

FOTO: Facebook (Doris Pinčić Rogoznica)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prikazom niza sposobnosti, znanja i vještina Hrvatska vojska opravdala je epitet moderne i moćne oružane sile spremne za obavljanje najzahtjevnijih zadaća.

[FOTO] Hrvatska vojska oduševila Osječane akcijom “Postani hrvatski vojnik”

Novi destinacijski časopis je namijenjen informiranju gostiju koji su došli u samu destinaciju i ne traže više uslugu smještaja, već aktivnosti koje se nude

Predstavljen novi destinacijski časopis “Via Slavonija i Baranja”

Naši vatrogasci su za sve darivatelje osigurali i prigodne poklone kako bi obilježili ovaj dan

Dobrovoljno darivanje krvi u JVP Osijek