GOSPODARSTVO

Dosta je iseljavanja! Poslovi su tu! Apliciraj! Otvorena radna mjesta

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 29.01.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    2B Automation d.o.o. zapošljava na poziciji: Automation Engineer/Inženjer automatizacije (m/ž) u Hrvatskoj i inozemstvu. Nudi vam se izazovan i dinamičan inženjerski posao, koji uključuje sve projektne faze realizacije automatiziranih sustava: projektiranje, razvoj i krajnju implementaciju sustava. Sve potrebne detalje oko uvjeta i prijave potražite na linku.  Plaća se kreće u rasponu od 6 000 kn do više od 20 000 kn.

    Shijiazhuang WAIJIAOYI Education Technology Co Ltd zapošljava na poziciji: Online Teacher (m/ž) za rad online i od doma. Odgovornosti na ovom poslu uključuju online poduku učenicima određene razredne razine, ocjenjivanje ​​i osiguravanje djelotvorne povratne informacije za sve upite učenika. Online klasa obuhvaća grupu od 10 – 20 polaznika u rasponu od 8 – 16 godina. Trajanje jednog sata traje 25 minuta. Provjerite detaljnije na linku. 

    Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Slavoniji. Ako vas veseli prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu.

    Prima Commerce d.o.o. ima raspisan natječaj za Električara (m/ž) za teren po Hrvatskoj. Na ovom poslu možete očekivati električarske poslove u salonima namještaja po cijeloj Hrvatskoj, također i ugradnju i održavanje elektroinstalacija, identificiranje i otklanjanje kvarova te ostale poslove po nalogu voditelja. Trebate jednogodišnje iskustvo, vozačku dozvolu B kategorije te SSS – elektro smjer. Prijavite se. 

    Welmax vam nudi životnu šansu za realizaciju u svijetu prodaje. Za područje Zagreba i cijele Hrvatske nudi vam se prilika na poziciji: Predstavnik prodaje (m/ž). ‘Nahranite’ svoju ambiciju, ostvarite se u ugodnoj atmosferi, dosegnete stabilnost, prijavite se. 

    Boxmark Leather d.o.o. za rad u Gornjoj Vrbi traži Administratora u kadrovskom odjelu (m/ž). Glavni radni zadaci koje ćete obavljati na ovom poslu uključuju uvodne razgovore s kandidatima za zaposlenje, prikupljanje i pripremu dokumentacije potrebne za zapošljavanje, vođenje evidencija sati radnika i unos podataka u SAP program te suradnju sa svim odjelima unutar poduzeća. Kvalifikacije koje se od vas očekuju uključuju SSS, VŠS, VSS – administrativnog ili ekonomskog smjera, znanje njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, dobro poznavanje rada na računalu u MS Office okruženju (naročito u Excelu). Prijavite se.

    VB Savjeti d.o.o. (Kienbaum) proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) na području Hrvatske i inozemstva. Poslovne zadaće uključuju učinkovito upravljanje postojećim klijentima te usmjeravanje resursa za generiranje novih poslovnih potencijala. Ako imate diplomu iz strojarstva, elektrotehnike ili ekvivalentne tehničke orijentacije, minimalno 3-5 godina iskustva te ste usmjereni na izgradnju i održavanje učinkovitih odnosa s klijentima, ovo je prilika koja se ne propušta. Kliknite na brzu prijavu.

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas? Kliknite ovdje.

    Hladni val d.o.o. zapošljava Knjigovođu (m/ž) u Novoj Gradišci. Opis posla uključuje kreiranje izvoda, knjiženje URA i IRA, usklađivanje s kupcima i dobavljačima, obračun plaća, vođenje evidencija o zaposlenicima, prijave radnika i brojne druge zadatke. Ako imate godinu dana iskustva, prijavite se.

    Gradnja Alaber d.o.o. za graditeljstvo i usluge zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž) u Požegi. Na ovaj natječaj mogu se prijaviti kandidati sa zvanjem prvostupnika građevine ili magistri građevine (građevinski inženjeri i diplomirani građevinski inženjeri). Budući da vas očekuje i terenski rad  na području Hrvatske, poslodavac osigurava smještaj. Klik na link.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ