ŽIVOT

Dr. Zrakić iz poliklinike Optical Express će 29. studenoga u Osijeku održati besplatno predavanje o očnoj mreni i laserskoj korekciji dioptrije za sve zainteresirane

Razmišljali ste o laserskoj korekciji vida, imate tisuću pitanja a ne znate kome se obratiti? Osjećate da vam je vid odjednom mutan, sumnjate na očnu mrenu? Kako izgleda zahvat, koliko traje oporavak?

Objavljeno 24.11.2022
Darija Kovačić

Razmišljali ste o laserskoj korekciji vida, imate tisuću pitanja a ne znate kome se obratiti? Osjećate da vam je vid odjednom mutan, sumnjate na očnu mrenu? Kako izgleda zahvat, koliko traje oporavak?

Optical Express vam nudi odgovore na sva pitanja u u utorak 29.11.2022.u 18:00 sati u hotelu Osijek  na besplatnom predavanju.

Predavanje će održati Nikolina Zrakić dr.med. FEBO, jedna od brojnih vrhunskih stručnjaka Poliklinike Optical Express iz Zagreba.

Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2014. godine, a po završetku studija radila je u Zavodu za hitnu medicinu nakon čega je specijalizirala u Klinici za oftalmologiju i optometriju Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“ u Zagrebu, gdje je stekla naslov europski priznatog specijalista oftalmologije i optometrije (FEBO).

Predavanje je otvorenog karaktera što znači da mu mogu pristupiti svi zainteresirani, a definitivno je jedan od razlog zašto biste odgovore na sva pitanja koja vas o toj temi muče trebali potražiti upravo kod stručnjaka iz Optical Expressa činjenica da je riječ o klinici koja već više od 30 godina brine o zdravlju milijuna pacijenata diljem Europe. Osim toga, u Optical Expressu se neprestano ulaže u edukaciju zaposlenika kao i u tehnologiju te se prate najnoviji medicinski trendovi, a kirurzi imaju pristup vodećim metodama u području korekcije vida. Optical Express raspolaže ogromnim iskustvom od preko 2 milijuna zahvata korekcije vida.

Zagrebačka klinika posebno je ponosna na svoj stručni tim koji se sastoji od vodećih hrvatskih oftalmologa i očnih kirurga: doc.dr.sc Dean Šarić dr.med., Dražen Grgić dr.med., prof.dr.sc. Biljana Elajber Kuzmanović dr.med., prof.dr.sc Miro Kalauz dr.med., Bože Mihaljević, dr.med. FEBO, Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO, Marin Belak, dr.med, Ivan Pavlović dr.med.

Ako dvojite je li vrijeme da naočalama ili lećama kažete „zbogom“ i napokon neometano možete svako jutro krenuti  u dan ili pak želite riješiti problem očne mrene, a i dalje imate pitanja, posjetite ovo informativno predavanje i lakše donesite odluku.

Nakon predavanja dr. Nikolina Zrakić će  odgovarati na pitanja zainteresiranih sudionika. Iskoristite priliku i posjetite hotel Osijek 29. studenog u 18 sati te se informirajte o zahvatu koji vam može promijeniti svakodevnicu jer preko očiju primamo većinu informacija, a vid nam ujedno i pomaže u stvaranju uspomena što je jedna od rijetkih životnih stvari koja nema cijenu.

Molimo najavite svoju dolazak na predavanje na broj telefona 01 56 25 450 ili online na https://bit.ly/3OslTGe

Foto: Bojan Zibar

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

FIPO je jedinstvena izviđačka aktivnost čiji je osnovni cilj provedba dijela izviđačkog programa koji potiče kulturno umjetničko-amaterski izričaj djece i mladih posebice putem pjesme, glume i raznih kreativnih radionica

FOTO 21. Festival izviđačkih pjesama – FIPO

Izgradnja zgrade realizirana je kroz EU projekt „Legosi u centru – mjesto za nas“ vrijedan gotovo 11 milijuna kuna, najmodernija i najopremljenija zgrada za pružanje socijalnih usluga u Hrvatskoj

U Osijeku otvorena najmodernija zgrada za pružanje socijalnih usluga u Hrvatskoj

Održati će se čak 40 radionica z robotike, dronova, modelarstva, informatike, elektroničkih i digitalnih sklopova te 3D modeliranja i printanja, svi su dobrodošli!

FOTO Na osječkom Pampasu otvoren 4. Tehnicoolum