ŽIVOT

Drugi sajam gramofonskih ploča: Preko 30 izlagača iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine

Ako vam se svidio prvi, drugi ćete obožavati! Čeka nas i obavezni after party...

Objavljeno 07.05.2022
Ivona Amidžić

Osječka udruga Volim Gramofonske Ploče organizira drugi sajam gramofonskih ploča koji će se održati sljedeće subote, 14. svibnja 2022. godine, od 10 do 16 sati na upuštenom trgu Eurodoma (Vukovarska 31).

“Na drugom sajmu imamo preko 30 izlagača iz Hrvatske, Srbije te iz Bosne i Hercegovine, zatim Dancing Bear sa svojom ponudom i Ekran iz Osijeka sa štandom opreme za gramofone i održavanje ploča”, najavljuju organizatori navodeći veliki raspon izlagača.

“Na sajmu će vas zabavljati i nekoliko DJ-eva: Učo, Brka, Azimuth, te DJ iznenađenja. Pozivamo sve zainteresirane iz Osijeka i okolice da posjete ovaj izvanredan događaj, te da dođu i na after patry u Pivnicu Runda od 20-24 gdje će vas zabavljati DJ-evi Dean, Azimuth i Brka”, pozivaju iz Udruge.

foto: unsplash

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na repertoaru su najveći hitovi novog vala i fiju briju generacije: Zabranjeno pušenje, Azra, Film, Prljavo kazalište, Haustor, Idoli, Let 3, Rundek...

Pripremite se za prvomajsko slavlje ove subote na još jednoj Večeri Vinyla

Udruga Volim Gramofonske ploče i iduće subote, 30. travnja 2022. godine, po 26. puta poziva sve zainteresirane na Večer Vinyla Više…

Radno vrijeme sajma bit će svakim danom od 10:00 do 19:00 sati! Održava se i državno natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša, a pogledajte što još sve možete očekivati!

[FOTO] Otvoreni Salori i Motomobil na Pampasu: Pregledajte našu bogatu galeriju!

Na sajamskom prostoru Pampas otvoreni su i 17. SALORI – Sajam lova, ribolova i turizma te 24. MOTOMOBIL – Sajam Više…

Za sve koji još uvijek nemaju razlog posjetiti sajam: Održat će se državno natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša!

Čekamo još dva dana! Sajam lova, ribolova i turizma te Sajam automobila i prateće industrije [PROGRAM]

Osječki sajam d.o.o. organizator je iznimno zanimljive i sadržajno bogate sajamske priredbe s temom lova, ribolova i turizma – 17. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

„Predivnu sortu imamo, imamo znanja, imamo izuzetne rezultate, imamo struku koja nas podržava, ali na koncu, moramo se najviše uzdati u sebe"

Konferencija “GO – Graševina Osijek”: Graševina – lokomotiva koja će vući sve hrvatske sorte!

Spektakularne letjelice, koreografije vještih pilota i izložena oprema spremna je opet privući Osječane i ostale posjetitelje i ispuniti im poslijepodne dobrom zabavom

Ovog ljeta na nebo iznad Slavonije vraća se Osijek Air Show

Upozorenje DHMZ-a za osječku regiju: "BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima"

JOŠ JEDNO UPOZORENJE za sjever, sutra i istok, Hrvatske, prijete velika tuča i jaki udari vjetra!