SPORT

Drugoj momčadi NK Osijeka ide bolje nego ikada!

Trener Dino Skender komentirao je izvrsna postignuća Osijeka II rekavši ''moram biti sretan, zapravo i presretan našim učinkom''.

    Objavljeno 20.11.2018
    Antonela Verković

    Treće mjesto zauzimaju nogometaši Osijeka II nakon 13 jesenskih kola u konkurenciji drugoligaša!

    Itekako su uspješni i kao debitanti u ovome društvu, ostvarivši sedam pobjeda, tri remija i tri poraza, uz gol-razliku 20:13. 

    Učinkovitiji od Bijelo-plavih bili su samo vodeći Šibenik s 27 bodova i drugoplasirani Dinamo II koji ima dva boda manje od lidera, a jedan više od naše momčadi.

    ”Moram biti sretan, zapravo i presretan našim učinkom, posebice jer nam je premijerna drugoligaška sezona bila i velika nepoznanica” – komentirao je trener Osijeka II, Dino Skender.

    IZRAZITO POZITIVNI DOJMOVI

    Svi u NK Osijek moraju biti zadovoljni ostvarenim tijekom ljeta i jeseni jer se pokazalo da je naš drugoligaš legitimni kandidat čak i za osvajanje naslova prvaka!

    S obzirom da smo novi u Ligi, jasno je da je i moj dojam izrazito pozitivan. Zaista mogu reći da smo izgledali dobro. Mislim da smo potpuno zasluženo na trećem mjestu, a čak bih rekao da smo mogli biti i bolje plasirani da neke bodove nismo pomalo nesretno izgubili. Dakle, mogli smo možda zauzimati i čelnu poziciju iako nam to nije prioritet. Dečkima od srca čestitam, napravili su odličan posao proteklih mjeseci. Nije nam bilo lako jer je svaka utakmica nosila i neke svoje poteškoće, stalno smo imali te „rošade“ iz prve u drugu momčad, pa se nije bilo lako pripremati ni za jednu utakmicu. Čestitam i svome stožeru jer su i svi u njemu zaslužni za ovo što smo ostvarili.

    PLASMAN NIJE PRIORITETAN

    Naravno Osječanima nije prioritet „ganjati“ prvo mjesto na tablici jer im ono ionako ne može donijeti plasman u elitni razred hrvatskog nogometa. No, dosadašnji učinak i ostvareni plasman svakako odražavaju neupitnu kvalitetu i dobar rad…

    Nama je najvažnije da nam se igrači razvijaju i da igramo dobar nogomet, a nitko nije sretniji od mene i njih u svlačionici kada se to spoji i s dobrim rezultatima. Već smo izbacili neke igrače prema prvoj momčadi, svakako ih ima još i samo je pitanje kada će i kojega od naših igrača kolega Zoran Zekić pozvati među svoje izabranike. Podvući ćemo crtu, analizirati učinjeno i vidjeti što je bilo dobro, a što još možemo popraviti. Želimo još bolji ući u proljetni nastavak sezone, poručio je Skender.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu