GOSPODARSTVO

Držite budućnost u svojim rukama!

Nova ponuda poslova zadovoljit će svačije snove :D

  Objavljeno 07.11.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na Agencija Workforce za klijenta traži izvršitelje na pozicijama menadžer/ voditelj (m/ž) prodavaonice i modni konzulant u prodaji/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebna je osoba koja posjeduje iskustvo u rukovođenju timom u modnoj industriji, ambiciozna i usmjerena na rezultate, odgovorna i pouzdana, timski igrač, kreativna i voli izazove. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ukoliko volite modu i sviđa vam se voditi tim zaposlenika, prijavite se do 30.11. klikom na link.

  Comcross Croatia d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji monter (m/ž) integrator protupožarne zaštite, monter (m/ž) penjač mobilnih mreža, monter (m/ž) integrator mobilnih mreža, mjerač (m/ž) na projektu podzemnih mreža monter, (m/ž) mjerač na projektu mobilnih mreža i asistent (m/ž) na projektu u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Poslodavac nudi smještaj, stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj. Na terenu je osiguran prijevoz. Uvjeti za ovaj posao su spremnost na terenski rad i učenje, tehnička struka, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Pogledajte kako se prijaviti.

  Oscar design d.o.o. traži krojača (m/ž)/ šivača (m/ž) autopresvlaka. Mjesto rada je Osijek. Posao uključuje krojenje i šivanje autopresvlaka od eko kože i štofa. Potrebno je iskustvo rada na industrijskim šivaćim strojevima, odnosno šteperici i dvoiglovki. Na linku provjerite kako aplicirati.

  Lesnina H d.o.o. traži skladištara u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 12.11. Posao se sastoji od preuzimanja i skladištenja robe, manipuliranja robom, izdavanja skladišne dokumentacije, održavanja urednosti skladišta. Potrebno je poznavanje osnova informatike. Potražite kako se prijaviti ovdje.

  Novo-systems d.o.o. traže dva izvršitelja na poziciji prodajni predstavnik (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 15.11. Posao obuhvaća prodaju proizvoda za profesionalno održavanje, namijenjene proizvodnoj i prehrambenoj industriji, poduzećima i obrtima. Uvjeti su posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i vlastito vozilo, ali postoji mogućnost korištenja službenog vozila. Svi zainteresirani, doznajte kako se prijaviti putem linka.

  Staklo- dom d.o.o. traži majstora (m/ž) u izradi aluminijske bravarije s trogodišnjim iskustvom. Mjesto rada je u Osijeku. Nudi se plaća od 8.000 kuna s uračunatim prijevozom. Očekuje se samostalni rad. Prijave su otvorene do 30.11. Kako se prijaviti, potražite ovdje.

  Poduzeće Eurokamen u potrazi je za inženjerom (m/ž) rudarstva u Osijeku. Natječaj je aktivan do 15.11. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pet godina, a ovaj posao uključuje rad u području istraživanja i eksploatacije mineralnih sirovina i arhitektonsko građevinskog kamena. Pogledajte detalje o prijavi na linku.

  Element Villas iz Osijeka zapošljavaju na poziciji voditelj (m/ž) prodaje. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema društvenih znanosti. Glavni posao obuhvaća prezentiranje i prodaju mobilnih modularnih objekata Element Villas. Treba naći nova tržišta, kontakte i kupce. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine na poslovima prodaje i marketinga. Zainteresirani kandidati mogu provjeriti detalje prijave ovdje.

  Zuber d.o.o. je u potrazi za pet soboslikara (m/ž), građevinskih radnika (m/ž), tesara (m/ž) i električara (m/ž) u Osijeku. Radno iskustvo nije važno. Natječaj je otvoren do 20.11., ali nemojte čekati. Putem linka pogledajte kako ostvariti prijavu.

  Max metal korpe i servis d.o.o. u potrazi su za komercijalistom (m/ž) prodaje. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete najkasnije do 15.11. Posao se sastoji od otvaranja novih kupaca i obrade postojećih kupaca u svrhu ostvarenja zadanih ciljeva prodaje. Očekuje se iskustvo u prezentaciji i poslovnom pregovaranju. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka. Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: Unsplash (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Upravo je posao razlog zbog čega vas najčešće boli glava? Imamo rješenje za Vas ;)

  Ne razbijajte glavu nepotrebnim stvarima – Donosimo deset novih dobrih vijesti!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi Više…

  Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

  Stiže deset novih prilika za posao!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi Više…

  Radno iskustvo i stručna sprema nisu prioritet, bitna je kreativnost, razmišljanje izvan okvira, odgovornost i timski rad!

  Tvrtka Ofir d.o.o. zapošljava dizajnera na neodređeno

  Ofir d.o.o. je tvrtka koja se bavi izradom, razvojem web stranica, aplikacija poput Internet kontrola, proizvodnje te održavanjem računalnih sustava, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Danas se u Osijeku sade klon Gupčeve lipe, klon hrasta lužnjaka i 20 običnih koprivića...

  Osijek nastavlja s aktivnostima urbane hortikulture

  "Sve više parova u Hrvatskoj ima problema s ciljanim zanošenjem. Zakon nam omogućava da žene liječimo do 42. godine života."

  Nova donacija KBC-u Osijek za potrebe medicinski pomognute oplodnje

  Prigodna prodaja i ugostiteljska ponuda na manifestaciji Advent u Osijeku 2019. održavat će se od 29. studenog do 24. prosinca 2019. godine.

  Advent u Osijeku 29.11.-24.12.2019. – Poziv za zakup kućica