GOSPODARSTVO

Držite budućnost u svojim rukama!

Nova ponuda poslova zadovoljit će svačije snove :D

  Objavljeno 07.11.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na Agencija Workforce za klijenta traži izvršitelje na pozicijama menadžer/ voditelj (m/ž) prodavaonice i modni konzulant u prodaji/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebna je osoba koja posjeduje iskustvo u rukovođenju timom u modnoj industriji, ambiciozna i usmjerena na rezultate, odgovorna i pouzdana, timski igrač, kreativna i voli izazove. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ukoliko volite modu i sviđa vam se voditi tim zaposlenika, prijavite se do 30.11. klikom na link.

  Comcross Croatia d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji monter (m/ž) integrator protupožarne zaštite, monter (m/ž) penjač mobilnih mreža, monter (m/ž) integrator mobilnih mreža, mjerač (m/ž) na projektu podzemnih mreža monter, (m/ž) mjerač na projektu mobilnih mreža i asistent (m/ž) na projektu u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Poslodavac nudi smještaj, stimulativna primanja, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj. Na terenu je osiguran prijevoz. Uvjeti za ovaj posao su spremnost na terenski rad i učenje, tehnička struka, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Pogledajte kako se prijaviti.

  Oscar design d.o.o. traži krojača (m/ž)/ šivača (m/ž) autopresvlaka. Mjesto rada je Osijek. Posao uključuje krojenje i šivanje autopresvlaka od eko kože i štofa. Potrebno je iskustvo rada na industrijskim šivaćim strojevima, odnosno šteperici i dvoiglovki. Na linku provjerite kako aplicirati.

  Lesnina H d.o.o. traži skladištara u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 12.11. Posao se sastoji od preuzimanja i skladištenja robe, manipuliranja robom, izdavanja skladišne dokumentacije, održavanja urednosti skladišta. Potrebno je poznavanje osnova informatike. Potražite kako se prijaviti ovdje.

  Novo-systems d.o.o. traže dva izvršitelja na poziciji prodajni predstavnik (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 15.11. Posao obuhvaća prodaju proizvoda za profesionalno održavanje, namijenjene proizvodnoj i prehrambenoj industriji, poduzećima i obrtima. Uvjeti su posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i vlastito vozilo, ali postoji mogućnost korištenja službenog vozila. Svi zainteresirani, doznajte kako se prijaviti putem linka.

  Staklo- dom d.o.o. traži majstora (m/ž) u izradi aluminijske bravarije s trogodišnjim iskustvom. Mjesto rada je u Osijeku. Nudi se plaća od 8.000 kuna s uračunatim prijevozom. Očekuje se samostalni rad. Prijave su otvorene do 30.11. Kako se prijaviti, potražite ovdje.

  Poduzeće Eurokamen u potrazi je za inženjerom (m/ž) rudarstva u Osijeku. Natječaj je aktivan do 15.11. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pet godina, a ovaj posao uključuje rad u području istraživanja i eksploatacije mineralnih sirovina i arhitektonsko građevinskog kamena. Pogledajte detalje o prijavi na linku.

  Element Villas iz Osijeka zapošljavaju na poziciji voditelj (m/ž) prodaje. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema društvenih znanosti. Glavni posao obuhvaća prezentiranje i prodaju mobilnih modularnih objekata Element Villas. Treba naći nova tržišta, kontakte i kupce. Poželjno je radno iskustvo od dvije godine na poslovima prodaje i marketinga. Zainteresirani kandidati mogu provjeriti detalje prijave ovdje.

  Zuber d.o.o. je u potrazi za pet soboslikara (m/ž), građevinskih radnika (m/ž), tesara (m/ž) i električara (m/ž) u Osijeku. Radno iskustvo nije važno. Natječaj je otvoren do 20.11., ali nemojte čekati. Putem linka pogledajte kako ostvariti prijavu.

  Max metal korpe i servis d.o.o. u potrazi su za komercijalistom (m/ž) prodaje. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete najkasnije do 15.11. Posao se sastoji od otvaranja novih kupaca i obrade postojećih kupaca u svrhu ostvarenja zadanih ciljeva prodaje. Očekuje se iskustvo u prezentaciji i poslovnom pregovaranju. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka. Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: Unsplash (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Gari Cappelli: "Turistički djelatnici su prvi ljudi turizma – njihov profesionalizam, osmijeh i gostoljubivost po kojoj smo poznati"

  Osijek ponovno domaćin Dana poslova u turizmu

  U nastavno-športskoj dvorani „Gradski vrt“ danas u 10.00 sati započeli su Dani poslova u turizmu koji uobičajeno pobuđuju veliki interes Više…

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

  Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  Najjeftiniji stan u Osijeku ide za 52.400 kuna

  Država prodaje sedam stanova u Osijeku