SPORT

Dva poraza Vrijednosnica u Tuzli

Nije išlo ... :(

    Objavljeno 08.09.2019
    OsijekNews

    U drugoj pripremnoj utakmici u Tuzli domaćini su ponovno bili bolji od Vrijednosnica.

    OKK Sloboda – KK Vrijednosnice Osijek 87:70 (18:18, 22:14, 21:20, 26:18)

    Sloboda: Andelija 3, Rogue 14, Jakupović 5, Čerkezović, Čampara 20, Subašić 2, Henry 7, Tomašević 8, Berry 11, Manjfagić 17.

    Vrijednosnice Osijek: Jovanović, Filipović 9, Kujundžić 2, Dmitrović, Ćorić 24, Šarenac 5, Buljević 9, Vedriš, Darling 13, Turalija 8.

    Prve dvije četvrtine ekipe su igrale izjednačenu utakmicu i mijenjale se u vodstvu, a tek u 18. minuti Sloboda prelazi u vodstvo od 8 poena i zadržava ga za poluvrijeme. U nastavku Vrijednosnice sustižu prednost i u 27. minuti je 52:52, no tada domaćini rade seriju i stječu dvocifrenu prednost, koju rutinski čuvaju do kraja susreta.

    Trener Domagoj Kujundžić: obje utakmice su bile natjecateljske i tvrde, mogao sam vidjeti što radimo već dosta dobro, a na čemu moramo još poraditi. Kako smo igrali bez našeg prvog razigravača Lovre Bašića obje utakmice, te u prvoj bez Nikole Turalije, a u drugoj bez Antonija Jordana, imali smo dosta smanjenu rotaciju iskusnijih igrača, te sam dao priliku svim trenutno raspoloživima. Još smo u fazi uigravanja u obrani i u napadu, nadam se da ćemo se uskoro kompletirati i na našem turniru konačno istrčati u punom sastavu.

    U prvoj utakmici domaćini su bili bolji rezultatom 76:72 (14:14, 23:16, 17:20, 22:22). Igrači trenera Domagoja Kujundžića su dobro odgovarali na postavljene zadatke te većinu utakmice bili izjednačeni s domaćinom, ali na kraju zbog male rotacije igrača (nedostaju Bašić i Turalija) utakmicu su dobili domaćini.

    Vrijednosnice su nastupile u sastavu: Jovanović, Jordano 18, Filipović, Kujundžić 14, Dmitrović, Ćorić 12, Šarenac 13, Buljević 9, Vedriš, Darling 6.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    U natjecanju sudjeluje 30 osnovnih škola iz cijele Hrvatske, koje su podijeljene u divizije i konferencije, a svaka škola nosit će ime i dresove jednog NBA tima

    Junior NBA league u Osijeku

    U Osijeku će se za vikend 20. i 21. siječnja 2024 u NŠD Gradski vrt (velika dvorana) održati natjecanje Junior Više…

    Pokazalo se kako ovaj novi olimpijski sport ima puno poklonika i simpatizera i u gradu na Dravi jer su montažne tribine bile ispunjene i zaista opet možemo reći kako Osječani vole ulični „basket“

    Zagrepčani najbolji na osječkom PRO 3×3

    Mnoštvo je uzbuđenja bilo tijekom dvodnevnog natjecanja u sklopu košarkaškog PRO 3×3, održanog na Trgu Ante Starčevića u Osijeku i Više…

    Igrat će se tijekom petka i subote, 23. i 24. lipnja, na Trgu Ante Starčevića, a svakako je privlačan i bogati nagradni fond

    Dvodnevni košarkaški spektakl u Osijeku!

    PRO 3X3 Tour vraća se u Osijek! Hrvatska je turneja ovog popularnog košarkaškog natjecanja krenula još 20. svibnja, a jedna Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”