CRNA KRONIKA

Dvije prometne nesreće na A3 usporavale promet

Zbog prometne nesreće između čvora Lužani i čvora Slavonski Brod Zapad u smjeru Lipovca, promet se vodio po dvjema prometnim trakama. „Vozilo se uz ograničenje brzine 60 km/h.

    Objavljeno 22.12.2022
    Matija Ivanković

    Dvije prometne nesreće na Autocesti A3 Bregana Lipovac, obje kod Slavonskog Broda usporile su promet koji se na mjestima nesreće odvija uz ograničenje brzine. Inače, promet je na toj autocesti u smjeru Lipovca pojačan.

    Zbog prometne nesreće između čvora Lužani i čvora Slavonski Brod Zapad u smjeru Lipovca, promet se vodi po dvjema prometnim trakama. „Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo korisnike za strpljenje i oprez”, navode iz Hrvatskog autokluba.

    Popodne je na A3, u blizini čvora Sredanci, teretno vozilo, koje je vozilo prema Lipovcu, iz dosad neutvrđenih okolnosti probilo zaštitnu ogradu i prešlo na dio autoceste na kojoj se odvija promet prema Bregani. „Ozlijeđenih osoba u ovoj nesreći nema, a više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku”, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

    Promet se, prema informacijama HAK-a, u oba smjera odvija usporeno zaustavnim trakom. „Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. U smjeru Lipovca kolona vozila u pokretu duga je oko 5 km”, obavještavaju iz HAK-a.

    Kako doznajemo, u kasnim noćnim satima se promet ponovno uspostavio u redovnoj dinamici.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

    U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja Više…

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, 175 prometnih prekršaja, prometnih nesreća...

    Tijekom vikenda evidentirano 38 alkoholiziranih vozača + još 175 različitih prekršaja u prometu!

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta. Više…

    U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozlijede dok je u devet prometnih nesreća nastala materijalna šteta.

    Tijekom protekla 24 sata deset prometnih nesreća

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći četiri osobe Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

    Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila